chłopie - świetna i smaczna fota. Wiecej takich na forum!!!
Szukaj
chłopie - świetna i smaczna fota. Wiecej takich na forum!!!
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
także jestem na tak - fajna fotka
Osobiście lubię takie kadry wiec jestem na tak.
D300|D50|N 18-55 kit|T 50-135/2,8|N 50/1.8D|T 17-50/2,8| SB 600
http://www.maxmodels.pl/progfan.html
Normalnie szok... po raz pierwszy w zyciu ktos pochwalił moj portret...
Dziękuje... dowartościowałem się!
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
podoba się, pewnie że każdy dodałby coś od siebie, ale tak też jest dobrze, w końcu to Twoja fota nie forumowa![]()
Pozdrówka Jacek ....
z kolorkami cos zrobic i minimalnie przekadrowac, albo dac w kwadrat i bedzie jeszcze lepsze... mimo wszystko i tak bardzo mi sie podoba.
sorry - jednak z kadrem jest wszystko OK - a co do kolorkow to trzeba sie czerwonego pozbyc - wez troszke filtru chlodzacego i bedzie wipasz...
po mojemu - powiedz tylko slowo a bedzie wyrzucofa opcja moja...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
ta z lewej to moja propozycja - tak czy siag gratuluje - rewelacyjna dziewczyna i zdjecie. Jedyny minusik za obrobke.
Pozdrawiam
Andrzej
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:29 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
bez urazy.. ale mysle ze tutaj to juz troche zbyt blado wyszła.. takie moje prywatne zdanie![]()
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
Skontaktuj się z nami