Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 87

Domyślnie @

Cytat Zamieszczone przez dżafeł Zobacz posta
    No proszę, na chwilę obecną jest ponad 28tyś wyświetleń tego tematu - przed chwilą dostałem link do tych zdjęć na gadu-gadu od osobnika niewtajemniczonego w fotografię Niezła reklama forum Nikon'a
    No, nie tylko Forum - Janusza tez niedlugo sie zaczna: autografy, wizyty w zakladach pracy....
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

i wszystkie nanonikory teraz będzie dostawał jako ALFA beta-tester
    sława, pieniądze, zaszczyty, bilet wolnej jazdy...
    no i te, no.... hurysy, odaliski, moherki.....

gratulacje i wytrwania życzę

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ziemia Obiecana

Domyślnie

Za komuny to już były by te stadiony gotowe tylko potem sypały by się jak dworzec Łódź Kaliska

Domyślnie

Reportaż pierwsza klasa - pozdrawiam

Domyślnie No to zdjęcia udały Ci się na Pryma Aprilis

Dzisiaj media zakomunikowały o odwołaniu w Polsce Euro 2012(pryma a prilis). Po Twoich zdjęciach nikt nie powinien się zdziwić! Zachęcam do robienia kolejnych zdjęć w trakcie realizacji tego przedsięwzięcia. Zdjęcia masz ciekawe, wyraziste i na temat. Może wreszcie ktoś będzie w szoku?!

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Dzisiaj media zakomunikowały o odwołaniu w Polsce Euro 2012(pryma a prilis). Po Twoich zdjęciach nikt nie powinien się zdziwić! Zachęcam do robienia kolejnych zdjęć w trakcie realizacji tego przedsięwzięcia. Zdjęcia masz ciekawe, wyraziste i na temat. Może wreszcie ktoś będzie w szoku?!
    Wiem, że wiele osób przeżyło dramat zanim "zajarzyło" jaki dzień dziś mamy.
    Poza tym zgadzam się z przedmówcą i czekam na "niusy"

Pozdrawiam
    NIKON - system

Domyślnie Odp: Gdańsk-" Euro 2012 "

a ja wlasnie slyszalem w radio ze ruszyla budowa w gdansku tylko szkoda ze jeszcze nie ma "swiezych" zdjec prosto z placu budowy

chyba w radio maryja

Po pierwsze to nie reportaż. Po drugie rodziłem sie tu i dorastalem. Po trzecie im gorzej, tym lepiej dla inwestycji - to wie każdy kto sie inwestowaniem zajmował. To jest prawdziwy potencjał, bo nawet nie ma czeo żałowac. Więc akurat lokalizacja jest świetna, brak dróg to zaleta, bo nie treba rozwalac starych, a torowsika i zniszczone perony to polowa roboty wykonana. Ech... jak zwykle brak w nas Polakach wiary Bedzie dobrze, nie poznacie tego miejsca. Letniewo rulez !
    piotr biegaj, iczek
    Fotografia ptaków: https://piotrbiegaj.com
    Blog Fotopropaganda: https://iczek.pl

Cytat Zamieszczone przez gargamel06 Zobacz posta
    a ja wlasnie slyszalem w radio ze ruszyla budowa w gdansku tylko szkoda ze jeszcze nie ma "swiezych" zdjec prosto z placu budowy
    Jeżdżę przez most na ul Uczniowskiej, co dziennie i faktycznie zburzyli już wszystkie rudery. Może teraz wiedzie ciężki sprzęt i zgarnie to pobojowisko.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów