Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Chantelle

Oszczędny w słowach Awatar Josef K.
    Miasto
    daleko od Polski

Domyślnie Chantelle

Witam wszytskich Forumowiczow
    Jestem zupelnie nowy i zielony w fotografii.
    Ucze sie pilnie i staram sie jak moge. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej.
    Wklejam do Waszej oceny jeden z moich pierwszych zmagan portretowych
    Prosze o wzglad na moje zupelne amatorstwo

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:36 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    D300, D40 + cztery szkla

Domyślnie

Ciekawy portret Szkoda tylko trochę przepałów. Gmerałeś coś mocniej w fotoszopce? Widzę jakieś rozmycie na krawędzi prawego policzka.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Widać, ze się przyłożyłeś Świadomy użytkowniku d40 , nieźle wyszło... w każdym razie widać spore wyczucie, bo modelka przedstawiona nieszablonowo i konsekwentnie. Nie wiem co było w tle i czy nie warto było trochę światła w tle zostawić, ale Twoje prawo eksperymentować .

Miasto
    daleko od Polski

Domyślnie Odp: Chantelle

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Ciekawy portret Szkoda tylko trochę przepałów. Gmerałeś coś mocniej w fotoszopce? Widzę jakieś rozmycie na krawędzi prawego policzka.
    Dzieki . Moze masz racje co do "przepalow" sam sie nad tym zastanawialem. Postanowilem jednak zostawic do oceny.
    To rozmycie na krawedzi prawego policzka to chyba lekka blizna modelki, ktora niestety ulegla wyeksponowaniu. Nie wiem czy wlasnie to miales na mysli Adrianie.
    D300, D40 + cztery szkla

Miasto
    daleko od Polski

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Widać, ze się przyłożyłeś Świadomy użytkowniku d40 ....
    Dziekuje bardzo jakubies . To taki pozytywny "kop" z Twojej strony na poczatku mojej przygody z fotografia na bardziej powaznie oraz przygoda z forum
    D300, D40 + cztery szkla

Moim zdaniem poniżej normy technicznej. Straszne przepały. Zupełny brak szczegółów w ciemniejszych fragmentach zdjęcia. Do tego jeszcze widać, że coś było wymazywane, tło bądź twarz, bo po lewej krawędzi została jaśniejsza poświata.
    pozdrawiam
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów