Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: K - Kelwinki

Domyślnie K - Kelwinki

Na poczatku pozdrawiam serdecznie wszystkich tutaj zarejestrowanych !!!
    Od miesiaca jestesm posiadaczem D200. W sumie jest to pierwsze moj taki dotyk lustrzanki cyfrowej!!!
    Nie za bardzo wiem co do czego sluza wszystkie pokretla i przyciski. Ide raczej droga >prob i bledow<.
    Nie wiem na jak dlugo mi sie to wszystko ulozy ale jak narazie jest w miare <czyt. nie jest zle>!!!
    Mam (i bede mial) wiele pytan dotyczace tego sprzetu!!!
    Moze na dzien dobry zadam pytanie do wlascicieli tego sprzetu co oznacza przycisk po lewej stronie WB
    Po wcisnieciu wyskakuja Kelwiny (tak slyszalem). Nie za bardzo wiem do czego to sluzy i w ogole co sie z nim robi (z czym sie to je)...
    Wiem, ze dla doswiadczakow te pytania to banaly ale jesli ktos bedzie w stanie pomoc_____ ---- dziekuje serdecznie z gory!!!

pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze dziekuje.

Domyślnie

ja myślę, że na tak podstawowe pytania to odpowiada instrukcja do aparatu ...
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

Domyślnie

Jest zbyt wiele rzezy które musisz poznać, więc najpierw przeczytaj instrukcję, najlepiej dwa razy z aparatem w ręku i dopiero pytaj bo pytanie o WB jst zbyt podstawowe.
    NIKON...

Domyślnie

A jeszcze lepiej kup jakąś książkę o podstawach fotografii i przestudiuj ją (nie przekartkuj) przed lekturą instrukcji. Wtedy więcej z tej instrukcji zrozumiesz.
    Jacek

Domyślnie

To tak jakbyś pytał o róznicę światła słonecznego i zarówki domowej. Pomyśl bo masz aparat z "manualną skrzynią biegów". To nie jest automat...

Domyślnie

D200 to swietna maszyna i lepiej dobrze poczytaj instrukcje bo to cacko ma naprawde wielkie mozliwosci
    D200, T17-50, N100 2.8MF, SB-24

Domyślnie

problem jest taki, ze nie posiadam instrukcji. staralem sie zdobyc w jez angielskim ale graniczy to z cudem!
    No ale. Odp sie nie doczekalem, ale i tak jest wporzo.
    pozdrowionka zza oceanu.

Domyślnie

Czy za oceanem nie znają wyszukiwarek?
    Żeby nie było, że my tacy źli:
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5147

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pactryk Zobacz posta
    problem jest taki, ze nie posiadam instrukcji. staralem sie zdobyc w jez angielskim ale graniczy to z cudem!
    Bajki opowiadasz
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Zwyczajnie przez google wejdz do NIKONUSA wybierz zakladke SERVICE & SUPPORT i NIKON KNOWLEDGE DATABASE. Praktycznie wyczerpujace odpowiedzi na wiekszosc podstawowych zapytan , lacznie z instrukcjami regular i uproszczona.

Uprawnienia umieszczania postów