//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
Zapraszam
2.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
Zapraszam
2.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 11:09 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
swietne portrety, paulina swietnie wyszla, pani fotograf pokazala klase
na 1 wolalbym mniejszy balagan we wlosach
czemu ostatnie?
i światło i WB i kadr , aż miło pooglądać... za to wielkie BRAWO!
Coś mi jednak nie pasuje u modelki na pierwszej fotce, układ ust rorprasza spokoność twarzy. Mam wrażenie nadmiernego "nabzdyczenia" miny ... ale to, to już chyba czepiactwo![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
z włosami miałyśmy mały problem, ponieważ wymyśliłyśmy sobie z wizażystką fryzurę ale na koniec mi się już nie podobała
potem trudno już było ułożyć
kiedyś na forum było całkiem przyjemnie...
w moim odczuciu wiele się zmieniło szczególnie w galeriach zaczynając od komentarzy itd.czy np.
obgadywanie użytkowników na chacie i komentowanie tam ich zdjęć ..a raczej nabijanie się z użytkowników i zdjęć ..cóż jednym słowem dziecinada szkoda że poziom forum tak spada.Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni
dziękuje za komentarze
ps.pozdrawiam odwiedzających![]()
Naprawdę piękne. Pierwsze bardziej drapieżne, drugie naturalne. Doskonale widać na tych zdjęciach jak niewielkią zmianą detali i kadrowania zmienia obraz.
Oba zdjęcie świetne. Czyste. Szkoda, że słyszeć taka Twoją deklarację. Mam nadzieję, że będę miał okazję zobaczyć zdjęcia Twojego autorstwa. Pozdrawiam
D7200
Choć światło na drugim wydaje się odrobinę za jasne, to bardzo przyjemne w odbiorze obydwa.
Również konstatuję ze smutkiem, że to dzisiejsze FORUM, to już nie to co zawdy i pakuję już swoje manele.
Proces wycofywanie potrwa jeszcze jakiś, nie za długi czas, ale kierunek został już określony.
Pozdrawiam serdecznie. David
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Madziulek pewnie po moim ostatnim komentarzu tak zadecydowałaśnie bądź taka i pokazuj dalej fotki
a pierdołami się nie przejmuj tak jak ja to robie
![]()
Skontaktuj się z nami