Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Paulina 2

Madziulek
    Gość

Domyślnie Paulina 2

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
    Zapraszam

2.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 11:09 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

sailor
    Gość

Domyślnie

swietne portrety, paulina swietnie wyszla, pani fotograf pokazala klase
    na 1 wolalbym mniejszy balagan we wlosach
    czemu ostatnie?

Gemini
    Gość

Domyślnie

i światło i WB i kadr , aż miło pooglądać... za to wielkie BRAWO!
    Coś mi jednak nie pasuje u modelki na pierwszej fotce, układ ust rorprasza spokoność twarzy. Mam wrażenie nadmiernego "nabzdyczenia" miny ... ale to, to już chyba czepiactwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    i ostatnie Pauliny i ostatnie na forum moje zdjęcia..
    [/IMG]
    obie fotki b. ładne... Czemu ostatnie?? lubię oglądac Twoje prace, więc mam nadzieję że jednak nie zrezygnujesz z ich pokazywania tutaj
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    swietne portrety, paulina swietnie wyszla, pani fotograf pokazala klase
    na 1 wolalbym mniejszy balagan we wlosach
    czemu ostatnie?
    z włosami miałyśmy mały problem, ponieważ wymyśliłyśmy sobie z wizażystką fryzurę ale na koniec mi się już nie podobała
    potem trudno już było ułożyć

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    obie fotki b. ładne... Czemu ostatnie?? lubię oglądac Twoje prace, więc mam nadzieję że jednak nie zrezygnujesz z ich pokazywania tutaj
    kiedyś na forum było całkiem przyjemnie...
    w moim odczuciu wiele się zmieniło szczególnie w galeriach zaczynając od komentarzy itd.czy np.
    obgadywanie użytkowników na chacie i komentowanie tam ich zdjęć ..a raczej nabijanie się z użytkowników i zdjęć ..cóż jednym słowem dziecinada szkoda że poziom forum tak spada.Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni

dziękuje za komentarze

ps.pozdrawiam odwiedzających

Domyślnie

Naprawdę piękne. Pierwsze bardziej drapieżne, drugie naturalne. Doskonale widać na tych zdjęciach jak niewielkią zmianą detali i kadrowania zmienia obraz.
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Domyślnie

Oba zdjęcie świetne. Czyste. Szkoda, że słyszeć taka Twoją deklarację. Mam nadzieję, że będę miał okazję zobaczyć zdjęcia Twojego autorstwa. Pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

A mi się fryzura na pierwszym podoba.

Domyślnie

Choć światło na drugim wydaje się odrobinę za jasne, to bardzo przyjemne w odbiorze obydwa.

Również konstatuję ze smutkiem, że to dzisiejsze FORUM, to już nie to co zawdy i pakuję już swoje manele.

Proces wycofywanie potrwa jeszcze jakiś, nie za długi czas, ale kierunek został już określony.

Pozdrawiam serdecznie. David
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Madziulek pewnie po moim ostatnim komentarzu tak zadecydowałaś nie bądź taka i pokazuj dalej fotki a pierdołami się nie przejmuj tak jak ja to robie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów