Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: P. portret

Domyślnie P. portret

Witam!
    Jako, że zdrówko nawaliło, a tym samym wolny czas się zrobił, nie pozostało mi nic innego jak zaplołdować taki oto portret

Zapraszam i pozdrawiam

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:10 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

a nawet bardzo ładne. Za ostre jak dla mnie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

mojej żonie się nie podoba, a mi tak

Domyślnie

Pomijając "patrzenie w dziurę", niepotrzebną lekką sepię i nie najlepszy kadr, to całkiem nieźle.

Kadrowałbym odrobinę wyżej, podcinając przydługą na tym zdjęciu szyję.

No i jeszcze słowo "zaplołdować", żeby jeszcze "z uploadować", to jeszcze możnaby taki twór
    jakoś przełknąć, pośród innych "bulgotków waniennych" i "zwisów męskich", a tak to dość dziwnie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Dziękuję - miło bardzo
    Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    No i jeszcze słowo "zaplołdować", żeby jeszcze "z uploadować", to jeszcze możnaby taki twór jakoś przełknąć, pośród innych "bulgotków waniennych" i "zwisów męskich", a tak to dość dziwnie.
    Heh, widzisz chciałem być taki cool ale nie wyszło
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Niezłe. Dałbym troszkę blura na skórę . Jeśli kadr kwadratowy, to przesunąłbym w górę, żeby oczy nie były tak blisko krawędzi. Jeśli niekoniecznie kwadratowy, to dołożyłbym trochę góry. Szyja niekoniecznie za długa. Ogólnie zdjęcie się podoba.
    Pozdrawiam
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

A ja powiem po prostu, że bardzo przyjemny portret i nic bym w nim nie zmieniał.

Domyślnie

bardzo się podoba
    acz kadr trochę w górę...

Domyślnie

zonka powinna byc zadowolna ze zdjecia ladnie oswietlone oczy usmiechniete ladnie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów