Close

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 97

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Bez sygnalizacji, ale za to z podświetlanym wyświetlaczem - MH-C9000
    Ale podobno piszczą? Miałem piszczącą ładowarkę do telefonu - było to denerwujące. Czy ktoś sprzedaje MH-C9000 we Wrocławiu?
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Ale podobno piszczą? Miałem piszczącą ładowarkę do telefonu - było to denerwujące. Czy ktoś sprzedaje MH-C9000 we Wrocławiu?
    W jaki sposób piszczą?
    Szukaj na Allegro, mogą mieć też w hurtowni na ul. Szczecińskiej.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

W jaki sposób piszczą?
    Szukaj na Allegro, mogą mieć też w hurtowni na ul. Szczecińskiej.
    W przypadku mojej ładowarki do telefonu - cichy, ale uciążliwy dźwięk o wysokiej częstotliwości.
    Na Allegro znalazłem, ale w Oławie.

EDIT: Właśnie doczytałem, że można odebrać u nich w hurtowni na Szczecińskiej

EDIT(2): A może ktoś posiada coś takiego: MH-C800S,MH-C801D (http://www.digitaldingus.com/reviews...800s/index.php) ?
    Ostatnio edytowane przez pinio ; 06-03-2008 o 03:33

Domyślnie

Bez sygnalizacji, ale za to z podświetlanym wyświetlaczem - MH-C9000. Zjada BC-700/BC-900 na śniadanie.
    Chyba kilka zjadła bo strasznie duża

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Bez sygnalizacji, ale za to z podświetlanym wyświetlaczem - MH-C9000. Zjada BC-700/BC-900 na śniadanie.
    chyba mocno przsadziłeś
    MH-C9000 wyświetla jednocześnie parametry i dane dotyczące tylko jednego akumulatorka i nie ma zestawu adapterów R14 i R20 (ma je BC-900), no i jest ponad dwa razy większy...
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Faktycznie MH-C9000 jest spora. Parametry są wyświetlane jednego akumulatora, ale czy statusy naładowania też tylko jednego aktualnie wybranego? Jeśli tak,to porażka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Chyba kilka zjadła bo strasznie duża
    Duża jak sto bandziorów, ale konia z rzędem temu, kto z BC-700/900 wyjmie drugi lub trzeci akumulator, gdy skrajne są jeszcze w gniazdach.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Duża jak sto bandziorów, ale konia z rzędem temu, kto z BC-700/900 wyjmie drugi lub trzeci akumulator, gdy skrajne są jeszcze w gniazdach.
    nioo.., ja do tego celu używam pilnika do paznokci

Domyślnie

Trzeba sobie specjalnie na tą okazję paznokcia wyhodować, albo tipsa zakładać

Domyślnie

no to dawaj tego konia bo ja wyjmuje

ps bez tipsow i specjanie hodowanych paznokci

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów