Kiczem bym tego nie nazwał ale od strony technicznej to do cudu tez daleko. Fotograficznie IMHO poległeś. Że z grzeczności nie wspomnę o dwóch wielkich ciapach na matrycy![]()
Szukaj
Kiczem bym tego nie nazwał ale od strony technicznej to do cudu tez daleko. Fotograficznie IMHO poległeś. Że z grzeczności nie wspomnę o dwóch wielkich ciapach na matrycy![]()
Pytanie bylo na temat zdjecia. Jezeli chcesz pisac nie na temat zdjecia to nie bedzie to odpowiedz na to pytanie![]()
Jeśli już pokazujesz jakąś figurę to dobrze byłoby żeby oprócz jej obrysu było widać jakieś jej szczegóły. Na moim monitorze jest tylko ciemna plama. Poza tym bliki które można usunąc kilkoma kliknięciami, plamy o których już było wyżej i ewidentne skrzywienie całości na prawą stronę. Zrobiłem to na szybko więc pewnie można by lepiej (Bombel mi uszu natrze jak to przeczyta) ale mniej więcej o to mi chodzi
edit:
zdjęcie usunięte - autor widział
Nie wyprostowałem już i nie czyściłem tych mniejszych paproszków ale czas mnie goni.![]()
Dzieki. Ale ja wlasnie chcialem zeby byl tylko obrys. Nawet sie przez chwile wahalem czy nie obrobic zdjecia w strone zupelnie czarnej sylwetki. W koncu zostawilem bez zmian.
puchbeary wymień jeszcze ten błękit na czerwień i fotka nabierze dopiero smaczku.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
A ze Dzizas troche krzywy Was bardzo razi?
Marzy Ci się apokalipsa? http://www.mfoto.pl/show.php?id=1037861
Skontaktuj się z nami