Szukaj
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
Proponuje zrobić pojedynek na forumZ następnego wspólnego meczu
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
a czemu by niea czy przypadkiem nastepny mecz to nie derby stolicy ( Legia - zagłebie
) ??
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
No tak by się składałoTylko, że ja w tym akurat meczu skupie na trybunach bo pewnie będzie niezła oprawa i ogólnie super atmosfera. Jakby tak to brać na serio to sprawa jest do dogadania - kilka kolejek jeszcze zostało, a meczu z Legią nie ma co eliminować moża zrobić łączone sport+kibice
![]()
No wreszcie...Doczekałem się kawałka emocji, publiki i uchwyconej bramki!
Brakuje only trenera (lub trenerów) i czegoś z oprawy meczu, ale nie koniecznie stadionowej.
Pozdrawiam
wiec tak :
- fotki wogóle nieodszumiane, moze torche mydli bo nieostrzyłem jakos specjalnie po zmniejszenieu ( robota na szybko )
- fotki trenerów są ale po co je dawac skoro o ni zawsze tak samo wyglądająa tak na serio to przeciez z meczu ciekawsze
- Kobyll co do foteczek to pogadamy mysle jeszcze z Lachą![]()
Nie no jak nie odszumiane to respect![]()
Bardzo fajne. D50 pokazał, ze nie ma sie czego wstydzic nawet w konfrontacji z D300
Dobra robota !
ps. Szkoda, ze po zmniejszeniu nie wyostrzyles, bo byłoby juz całkiem fajnie.
Skontaktuj się z nami