Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Łódka nie będzie świecić, chyba że pod Czarnobylem Ale gwoli ścisłości biała burta odbija słabe promienie liżące taflę zatoki Było już po zachodzie, więc jedynym źródłem światła były promienie odbijające się od chmur.
    A mnie naszła jakaś ochota na naturalizm i nie grzebałem z obróbką.
    Ależ ja rozumiem. Nie podejrzewam cię, że mógłbyś o czymś zapomnieć przed prezentacją zdjęcia, więc nie chodziło mi o wytykanie błędów. Wiem, że prezentujesz zdjęcia, które odpowiadają twojej wizji i ja się z tym zgadzam. No ale oceniając do czegoś muszę się odnieść - odnoszę się do swojego oglądu i do tego jak ja bym to widział. A że rozumiem, jak podkreślam, twój przekaz - wybieram zdjęcie numer dwa, jako bardziej zrównoważone.
    No i na nim jest niesamowite obramowanie głównego motywu w postaci nieba i chmur, naprowadzających wzrok na środek zdjęcia. Im dłużej na nie patrzę tym bardziej mi się podoba

Domyślnie

Nie odebrałem tego jako wytykanie błędów Przez chwile nawet myślałem czy nie lepiej byłoby wyeksponować bardziej tę łódkę, lecz w końcu wybrałem tak jak widać
    Też szukam...

Domyślnie

Obydwa bardzo ładne.
    Osobiście stawiam jednak na dwójkę – ekstra niebo , kolory i kadr w kwadrat dobrze pasuje.
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Mnie się oba podobają

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

hmmm sam nie wiem ale chyba 2 lepsza. podoba mi sie ze nie jest mocno poPSute. ladne naturalne kolorki. pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    hmmm sam nie wiem ale chyba 2 lepsza. podoba mi sie ze nie jest mocno poPSute. ladne naturalne kolorki. pozdrawiam
    Hmmm... w ogóle nie jest poPSute...

Domyślnie

Ale sterylnie. Cały Twój styl nie do podrobienia Obie świetne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Hmmm... w ogóle nie jest poPSute...
    moze zle sie wyrazilem. chodzilo mi o to ze jest naturalne i nie widac sladow PSucia
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    moze zle sie wyrazilem. chodzilo mi o to ze jest naturalne i nie widac sladow PSucia
    Zdziwiłbym się jakby je było widać Jak mówie - raw do jpg. Tyle ze zmniejszone na potrzeby forum i wyostrzone, rameczka plus podpis. Wsio. Cała obróbka.

Domyślnie

Ja tam nie umiem wybierać... Łódki Twoje i morzowe zdjęcia lubię, uwielbiam, kocham, wielbię, zazdroszczę, że ja tak nie umiem i że nie mam możliwości. Oba mi się podobają, ale ja nieobiektywna
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów