Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Domyślnie

... rozjasnia bo wynika to zapewne ze zlej kalibracji monitora. Moje zdjecia sa u Ciebie za jasne?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    są ale ja generalnie nie lubię tego narzędzia ,za bardzo mi fotkę rozjaśnia -to oczywiscie tylko kwestia gustu

ps.nr 18 i 21 powinno byc lepiej
    18 jest lepsza, troche jakbys ja odsaturowal moze ... 21 raczej nie ma widocznej poprawy ... Twoj monitor nie widzi zoltego ...

A propos wlasnych gęb w katalogu Neptun. Moge pozyczyc sobie swoja twarz z Twojego zdjecia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    18 jest lepsza, troche jakbys ja odsaturowal moze ... 21 raczej nie ma widocznej poprawy ... Twoj monitor nie widzi zoltego ...

A propos wlasnych gęb w katalogu Neptun. Moge pozyczyc sobie swoja twarz z Twojego zdjecia?
    no wiesz co !!! oczywiscie ,podaj mi maila to wyslę Ci wszystkie z Twoim udziałem w normalnej wielkosci

ps.nie chce mi się już bawić z tą plażą na 21 niech tak zostanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur B Zobacz posta
    ... rozjasnia bo wynika to zapewne ze zlej kalibracji monitora. Moje zdjecia sa u Ciebie za jasne?
    nie Twoje fotki są naturalne w kolorystyce ,ale pamiętaj że ja mam w/g niektórych exspertów D200 (aparat który jest złomem i nie powinien już robić zdjęć -ale ja mam o nim bardzo dobre zdanie )
    ale tak poważnie ja lubię podkręcone kolory i dla obróbki muszę mieć czas ,z reguły po obróbce jeszcze na drugi dzień poprawiam fotki ,są to już szczegóły ale jednak
    poza tym mam niestety laptopa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ... i nie powinien już robić zdjęć

... poza tym mam niestety laptopa
    ... bo chyba nie powinien

A powaznie, mialem d200 dlugi okres czasu ... wiec w tym przypadku raczej upatrywalbym problemu w laptopie. One z reguly maja slabsze matryce - maly gamut, ale mozna je wykalibrowac, tak aby nie oszukiwaly radykalnie kolorow.

edit: Za chec podeslania zdjec - dziekuje. Po Twojej aprobacie sciagnalem sobie jedno tutaj. W zupelnosci wystarczy.

Me
    Gość

Domyślnie

Hej,

Powiadają, że lepiej późno niż wcale, więc po przezwyciężeniu problemów sprzętowych (na szczęście z komputerem, a nie aparatem ) i ja dorzucam swoją porcję spacerowych widoczków.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.

Pozdrawiam,
    Meg aka Rodzynka

Domyślnie

Meg i to wykonywałaś swoim analogiem !!!!!!!!!!!!!!!
    Jestem pod wrażeniem.
    Bardzo ładnie dobrana przysłona do czasu.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

no i nasz rodzynek się odezwał pozdrawiam serdecznie

Me
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Meg i to wykonywałaś swoim analogiem !!!!!!!!!!!!!!!
    Jestem pod wrażeniem.
    Bardzo ładnie dobrana przysłona do czasu.
    Dzięki! To ja tylko uściślę, bo dziś mnie pytano o tego analoga, że aparat jest cyfrowy (D40x), ale fakt obiektywy są z czasów prehistorycznych.

I to chyba dobry moment, żeby popracować nad własną sygnaturką.

Pozdrawiam,
    Meg

Domyślnie

Meg, to ja w łaski wejdę, by prosić, jak można się nauczyć wykonywać tak analogiem zdjęcia
    W zenicie był chociaż potencjometr, a a cyfrze tego mi brak.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów