... rozjasnia bo wynika to zapewne ze zlej kalibracji monitora. Moje zdjecia sa u Ciebie za jasne?
Szukaj
... rozjasnia bo wynika to zapewne ze zlej kalibracji monitora. Moje zdjecia sa u Ciebie za jasne?
nie Twoje fotki są naturalne w kolorystyce ,ale pamiętaj że ja mam w/g niektórych exspertów D200 (aparat który jest złomem i nie powinien już robić zdjęć -ale ja mam o nim bardzo dobre zdanie )
ale tak poważnie ja lubię podkręcone kolory i dla obróbki muszę mieć czas ,z reguły po obróbce jeszcze na drugi dzień poprawiam fotki ,są to już szczegóły ale jednak
poza tym mam niestety laptopa
... bo chyba nie powinien![]()
![]()
A powaznie, mialem d200 dlugi okres czasu ... wiec w tym przypadku raczej upatrywalbym problemu w laptopie. One z reguly maja slabsze matryce - maly gamut, ale mozna je wykalibrowac, tak aby nie oszukiwaly radykalnie kolorow.
edit: Za chec podeslania zdjec - dziekuje. Po Twojej aprobacie sciagnalem sobie jedno tutaj. W zupelnosci wystarczy.
Hej,
Powiadają, że lepiej późno niż wcale, więc po przezwyciężeniu problemów sprzętowych (na szczęście z komputerem, a nie aparatem) i ja dorzucam swoją porcję spacerowych widoczków.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Pozdrawiam,
Meg aka Rodzynka![]()
Meg i to wykonywałaś swoim analogiem !!!!!!!!!!!!!!!
Jestem pod wrażeniem.
Bardzo ładnie dobrana przysłona do czasu.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
no i nasz rodzynek się odezwałpozdrawiam serdecznie
Meg, to ja w łaski wejdę, by prosić, jak można się nauczyć wykonywać tak analogiem zdjęcia
W zenicie był chociaż potencjometr, a a cyfrze tego mi brak.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Skontaktuj się z nami