Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    Gemini
    Gość

Domyślnie Wybór palma ... ?

Witam serdecznie...

Życie i postęp cywilizacyjny zmusiły mnie do przerzucenia się z terminarza papierowego na palmtopa.
    Mało mam pojęcia w tym asortymencie i tu liczę na Waszą pomoc i doświadczenie ...

Urządzenie powinno mieć terminarz, możliwość edycji arkusza kalkulacyjnego i tekstu, i GPS by się przydał
    Zależy mi na urządzeniu jak najtańszym, ale i najmniej upierdliwym w codziennym użytkowaniu ...

Dzięki za jakąkolwiek pomoc

Domyślnie

Z modulem GSM (telefon)?
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Gemini
    Gość

Domyślnie

niekoniecznie... bardziej o cenę mi chodzi, niż o bajery
    Chociaż i taką opcję warto rozważyć !

Domyślnie

Ja bym wybrał iphone z własnego importu, wyjdzie poniżej 1000PLN, a funkcjonalnie nie do pobicia. Co prawda nie ma gpsa, ale ja jestem akurat zwolennikiem specjalizowanych nawigacji.

Domyślnie

idz na www.pdaclub.pl
    rozczaruję cie co do upierdliwości - kazde pda jest upierdliwe
    pamietaj, też, ze o ile zastosowania typu elektroniczny terminarz, arkusz, itepe to raczej mały pikus, o tyle gps, a przede wszystkim soft do nawigacji (jaki ?) potrzebują pamieci zewnętrznej (europa to co najmniej 2 giga) i w miare dobrego procesora.
    Uważaj zatem z kryterium ceny...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Ja bym wybrał iphone z własnego importu, wyjdzie poniżej 1000PLN, a funkcjonalnie nie do pobicia. Co prawda nie ma gpsa, ale ja jestem akurat zwolennikiem specjalizowanych nawigacji.
    i bateria trzymająca 2 dni? iphone to jeden wielki bajer, w dodatku prądożerny ;P
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

O... Właśnie dzisiaj kupiłem z tatą Mio P550 teraz się ładuje jak narazie to wygląda to wszystko dobrze, trzeba tylko jeszcze mape wgrać
    Fotografia stanowi dokument zanurzenia ludzi w czasie

Domyślnie

Wybór jest prosty http://www.ceneo.pl/525706
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

Ja mogę jeszcze polecić Mio P560 z wbudowaną pamięcią 2GB + miejsce na karty SD
    Paweł

Domyślnie

Jak all-in-one to ja używam SPV M650 - telefon+palmtop+gps z automapą.. jak na razie (jakieś pół roku) działa ok

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów