//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Wczorajsza Julia
Zapraszam..
1.
2.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Wczorajsza Julia
Zapraszam..
1.
2.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 21:23 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Gdzie ona wczorajsza???
Świeżutka i pachnąca.
Pierwsze ciekawe, ładnie zakomponowane. Jakieś pojedyńcze włoski się po ramieniu kładą, ale to dla stempelka zadanie.
Drugie przeciętne, ale światło mi się podoba. Przeszkadzają mi włosy zza prawej łopatki modelki. Bez nich jest lepiej.
![]()
Pozdrawiam - Zbycho
d700 / d200 | waliza gratów | kompletny brak czasu na robienie zdjęć http://zbychoo.blogspot.com/
oj jedyneczka świetna!
dwójka za ZbychuO...
Podoba mi sie twoje portfolio... Pozdrawiam.
D70s/Zenit/N 50mm 1.8D/N 28-80 3,5-5,6D/Jupiter 135
Madziulek
Jedynka bardzo ładna.
Na drugiej nic nie przemawia po jedynce. A szczególnie za blisko tła stoi modelka.
Pozdrawiam
Jak dla mnie 1 robi się zbyt ciasna. Na dwójce nie ma moim zdaniem nic szczególnego - pstryk i tyle. Nie przemawia do mnie światło ani tym bardziej poza modelki. Dodatkowo coś nie bardzo z cerą twarzy - są takie miejsca jakby bardziej opalone (czoło, nos, policzki - górna ich część) i mniej - żuchwa, bok czoła. Te różnice widać również na rękach i dekolcie. Ręce w porównaniu z dekoltem są takie "mniej żywe", szare... Może to kwestia oświetlenia. Poza taka trochę jak do reklamy antyprespiranta, wspomniane kosmyki włosów... Kompletnie mi nie pasuje ta 2.
Skontaktuj się z nami