Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Kapliczka

Domyślnie Kapliczka

Zbytnio nie miałem pomysłu gdzie owe zdjęcie zaprezentować, ale "męska decyzja" i wylądowało właśnie w tej kategorii

F80, Nikkor AF 28-80 f/3,3-5,6 G, Fuji Superia 200

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Oszczędny w słowach Awatar koofel
    Miasto
    "prawie" Kraków

Domyślnie

Góra zdjęcia mi się zlewa z czernią forum...
    Ale pozatym ok.
    Na co sprzętu kupa jak fotograf dupa...

Domyślnie

Po pierwsze co to jest to na górze? Jakiś nierówny czarny pasek? Po drugie bardzo dobre jest (zdjęcie) ale za ciemna góra. Co do nieba nie przyczepię się - fajny koncept ale już zaciemnienie górnej części krzyża to już niekoniecznie.

Domyślnie

A nie było robione z szarą połówką. Jeśli tak to jaśniejsza byłaby lepsza. Szkoda obciętego drzewa.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Po pierwsze co to jest to na górze? Jakiś nierówny czarny pasek?
    ??? Wybacz, ale nie wiem co masz na myśli...

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Po drugie bardzo dobre jest (zdjęcie) ale za ciemna góra...
    Tak sądziłem, że "góra" wyda Wam się zbyt ciemna...

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    A nie było robione z szarą połówką. Jeśli tak to jaśniejsza byłaby lepsza. Szkoda obciętego drzewa.
    Jak mnie pamięć nie myli, to zdjęcie zostało wykonane przy użyciu 2xND i Gradual Thunder. Odnosząc się do drugiej części Twojej wypowiedzi, to przyznam, że nic Wam nie umknie...

Dzięki za komentarze- T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Jednak jest ten czarny skośny pasek na górze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    ??? Wybacz, ale nie wiem co masz na myśli...

Domyślnie

Toś mnie Panie zawstydził . Przyznam, że nie rozjaśniałem zdjęcia, albowiem takie było moje pierwotne założenie. A tu proszę... i ja postawiłem oczy

T_P_

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Toś mnie Panie zawstydził . Przyznam, że nie rozjaśniałem zdjęcia, albowiem takie było moje pierwotne założenie. A tu proszę... i ja postawiłem oczy

T_P_
    Akurat tam mam skalibrowany monitor, że widać to u mnie i bez rozjaśniania. Domyśliłem się, że tego nie widzisz dlatego wstawiłem taki jasny fragment. Radzę wyedytować a ja usunę "poglądówkę", ok?

Domyślnie

anchel, dzięki za czujność, bo i ja dzięki temu będę czujniejszy . Nie ma co usuwać, moje gapiostwo i tyle, a i może innym przyda się ta wiedza na przyszłość...

T_P_

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów