Zbytnio nie miałem pomysłu gdzie owe zdjęcie zaprezentować, ale "męska decyzja" i wylądowało właśnie w tej kategorii
F80, Nikkor AF 28-80 f/3,3-5,6 G, Fuji Superia 200
T_P_
Szukaj
Zbytnio nie miałem pomysłu gdzie owe zdjęcie zaprezentować, ale "męska decyzja" i wylądowało właśnie w tej kategorii
F80, Nikkor AF 28-80 f/3,3-5,6 G, Fuji Superia 200
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Góra zdjęcia mi się zlewa z czernią forum...
Ale pozatym ok.
Na co sprzętu kupa jak fotograf dupa...
Po pierwsze co to jest to na górze? Jakiś nierówny czarny pasek? Po drugie bardzo dobre jest (zdjęcie) ale za ciemna góra. Co do nieba nie przyczepię się - fajny koncept ale już zaciemnienie górnej części krzyża to już niekoniecznie.
A nie było robione z szarą połówką. Jeśli tak to jaśniejsza byłaby lepsza. Szkoda obciętego drzewa.
Nikon i parę szkiełek
??? Wybacz, ale nie wiem co masz na myśli...
Tak sądziłem, że "góra" wyda Wam się zbyt ciemna...
Jak mnie pamięć nie myli, to zdjęcie zostało wykonane przy użyciu 2xND i Gradual Thunder. Odnosząc się do drugiej części Twojej wypowiedzi, to przyznam, że nic Wam nie umknie...
Dzięki za komentarze- T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Toś mnie Panie zawstydził. Przyznam, że nie rozjaśniałem zdjęcia, albowiem takie było moje pierwotne założenie. A tu proszę... i ja postawiłem oczy
![]()
T_P_
anchel, dzięki za czujność, bo i ja dzięki temu będę czujniejszy. Nie ma co usuwać, moje gapiostwo i tyle, a i może innym przyda się ta wiedza na przyszłość...
T_P_
Skontaktuj się z nami