Skrzat ,Marta ,Kompleksowy-dzieki za opinie
HN70-udało się przed
Bonzo -bądż cierpliwy robi się coraz cieplej więc będzie więcej okazji do focenia a ponieważ lubię port więc napewno otworzę jeszcze niejeden wątek , pozdrawiam
Szukaj
Skrzat ,Marta ,Kompleksowy-dzieki za opinie
HN70-udało się przed
Bonzo -bądż cierpliwy robi się coraz cieplej więc będzie więcej okazji do focenia a ponieważ lubię port więc napewno otworzę jeszcze niejeden wątek , pozdrawiam
patrzac na 4 chcialoby sie powiedziec - --- *** --- a gdzie ten mały?? zatonął??![]()
a ja tu widze fotki z serii "nuda w domu wiec poszedlem pstryknac byle co " nie wiem czym sie zachwycacie
nikony dwa i jakies szkła
po pierwsze na tym etapie zawansowania w fotografię nigdy nie robię fotek bez przyczyny (może kiedyś )
tutaj głownym motywem popełnienia tych fotek były liczne prośby otrzymywane na pm pokazania fotek z obiektywu
14-24mm 2.8 ,ponadto dużo osób lubi oglądać tematykę morską więc starałem się połączyć obydwa te aspekty i dlatego powstał ten reportaż -nie twierdzę że jest wybitny ale sądzę że poprawny
po drugie bardzo Cię przepraszam za to że aż tak musisz się nudzić oglądając ten wątek,następnym razem postaram się Ciebie nie zawieść
po trzecie ,ze mną jest jeszcze gorzej gdy przeglądam Twoje wątki gdyż nie znajduję tam naprawdę nic godnego uwagi ,ale życzę Ci abyś mnie olsnił i zaskoczył swoją twórczoscią
po czwarte -czy to jest odpowiedz na moją krytykę Twojego wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=47817
pozdrawiam
ja je widze jako przypadkowe wiec z tad moja wypowiedz
jedynie bonusik w nim jest jakas inspiracja
a co do moich poczynan to sie dopiero ucze wiec po to je tu umieczczam by sie dowiedziec co robie nie tak
wiadomo przeciez nie od dzis ze najlepsza jest krytyka osob postronnych
a wiec nie jest to odpowiedz na Twoja krytyke wrecz przeciwnie dzieki Ci ze krytykujesz bo dzieki wytykaniu bledow czlowiek stara sie ich unikac i uczy sie jednoczesnie
pozdrawiam
nikony dwa i jakies szkła
Wszystko mi się tu podoba, najbardziej bonus (nr 4).
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Skontaktuj się z nami