Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Gdansk port

Domyślnie

Skrzat ,Marta ,Kompleksowy-dzieki za opinie

HN70-udało się przed

Bonzo -bądż cierpliwy robi się coraz cieplej więc będzie więcej okazji do focenia a ponieważ lubię port więc napewno otworzę jeszcze niejeden wątek , pozdrawiam

Domyślnie

patrzac na 4 chcialoby sie powiedziec - --- *** --- a gdzie ten mały?? zatonął??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deoc Zobacz posta
    patrzac na 4 chcialoby sie powiedziec - --- *** --- a gdzie ten mały?? zatonął??
    deoc-to już inna część portu (dlatego bonusik) pozdrawiam

Domyślnie

a ja tu widze fotki z serii "nuda w domu wiec poszedlem pstryknac byle co " nie wiem czym sie zachwycacie
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    a ja tu widze fotki z serii "nuda w domu wiec poszedlem pstryknac byle co " nie wiem czym sie zachwycacie
    po pierwsze na tym etapie zawansowania w fotografię nigdy nie robię fotek bez przyczyny (może kiedyś )
    tutaj głownym motywem popełnienia tych fotek były liczne prośby otrzymywane na pm pokazania fotek z obiektywu
    14-24mm 2.8 ,ponadto dużo osób lubi oglądać tematykę morską więc starałem się połączyć obydwa te aspekty i dlatego powstał ten reportaż -nie twierdzę że jest wybitny ale sądzę że poprawny

po drugie bardzo Cię przepraszam za to że aż tak musisz się nudzić oglądając ten wątek ,następnym razem postaram się Ciebie nie zawieść

po trzecie ,ze mną jest jeszcze gorzej gdy przeglądam Twoje wątki gdyż nie znajduję tam naprawdę nic godnego uwagi ,ale życzę Ci abyś mnie olsnił i zaskoczył swoją twórczoscią

po czwarte -czy to jest odpowiedz na moją krytykę Twojego wątku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=47817

pozdrawiam

Domyślnie

ja je widze jako przypadkowe wiec z tad moja wypowiedz
    jedynie bonusik w nim jest jakas inspiracja
    a co do moich poczynan to sie dopiero ucze wiec po to je tu umieczczam by sie dowiedziec co robie nie tak
    wiadomo przeciez nie od dzis ze najlepsza jest krytyka osob postronnych
    a wiec nie jest to odpowiedz na Twoja krytyke wrecz przeciwnie dzieki Ci ze krytykujesz bo dzieki wytykaniu bledow czlowiek stara sie ich unikac i uczy sie jednoczesnie
    pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Wszystko mi się tu podoba, najbardziej bonus (nr 4).
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów