Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    kac78
    Gość

Domyślnie d40 małe pytanko

nie mam zadnych papierów do tego aparatu i stąd moje może smieszne pytanie jak zrobić zeby na lcd wyświetlał sie obraz z obiektywu tzn czy jest taka możliwosć zeby patrzec na lcd zamiast w wizjer ?
    Dzieki za odp pozdrawiam

Domyślnie

nie da się
    i filmów nie kręci

Domyślnie

aaaa i krawatu nie wiąże i nie usuwa ciążę

P.S. ponoć kawę parzy, ale to po zapodaniu firmware v10,5 beta - dostępny w chinach od miesiąca....

Domyślnie

Słyszałem od kolegi który dowiedział się od swojego kolegi, że jest taki soft po którego wgraniu można grac w tetrisa.

Domyślnie

Dodatkowo jedna z wersji D40x - "D40x War Photographer Edition" posiada zintegrowany ładunek taktyczny, uruchamiany samowyzwalaczem. W środku pola walki może uratować życie.

D40x "Streetfighter Edition" dla odmiany potrafi obezwładnić bande dresów lub emerytów. Wystarczy w manualu ustawic czas 10 sek, wcisnac spust migawki i rzucic baterie z niego miedzy napastników, ktorzy w polu widzenia naigrywali sie z osoby Twojej a wtenczas oni kite odwalą.

Czego to firmewary i ruscy nie potrafią ...
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kac78 Zobacz posta
    nie mam zadnych papierów do tego aparatu i stąd moje może smieszne pytanie jak zrobić zeby na lcd wyświetlał sie obraz z obiektywu tzn czy jest taka możliwosć zeby patrzec na lcd zamiast w wizjer ?
    Dzieki za odp pozdrawiam
    Ktoś sobie żarty robi z poważnych ludzi.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kekacz Zobacz posta
    Dodatkowo jedna z wersji D40x - "D40x War Photographer Edition" posiada zintegrowany ładunek taktyczny, uruchamiany samowyzwalaczem. W środku pola walki może uratować życie.

D40x "Streetfighter Edition" dla odmiany potrafi obezwładnić bande dresów lub emerytów. Wystarczy w manualu ustawic czas 10 sek, wcisnac spust migawki i rzucic baterie z niego miedzy napastników, ktorzy w polu widzenia naigrywali sie z osoby Twojej a wtenczas oni kite odwalą.

Czego to firmewary i ruscy nie potrafią ...
    eheheheh

jest jeszcze D40 "The Star Trek Satrfleet Standard issue edition" wyposażony w fazery, torpedy fotonowe i zamiast śrubokreta to ma silniki Warp i teleportery. Jest też wersja limitowana "USS Enterprise Limited Editon" z napisami pod logiem D40 i nikona: "USS Enterprise NCC 1701" a każdy w komplecie dostaje tą taką plakietkę ze star treka
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

kronos28 zapomniales dodac ze ma naped atomowy i obezwladnia moherowe berety oraz przechwytuje fale z torunia i wysyla na ksiezyc

Domyślnie

i wbudowane urządzenie które robi "ping"
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Domyślnie

I nawet lata, wystarczy się go mocno chwycić uniesie Cię w powietrze i robisz zdjecia z lotu ptaka
    Fotografia stanowi dokument zanurzenia ludzi w czasie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów