Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Sony_VAIO_VGC_LT1S

Witam serdecznie w niedługim czasie zamierzam kupić taki komputer, czy ktoś z Formowiczów miał może styczność z tym sprzętem i może mi powiedzieć coś więcej na jego temat, najbardziej chodzi mi o matrycę.

http://www.ciao.co.uk/Sony_VAIO_VGC_...2_TFT__6791831

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

mam sony - model sz340p (cena w polsce jaka była to ponad 10k - kupiłem w stanach o wiele taniej). I powiem jedno - w życiu sony. straszna tandeta. Wnętrze oki, ale obudowa cała się rozchodzi, skrzypi, a pokrywa matrycy wgina się po położeniu sb800 na niej. Obecnie mam cała matryce uwaloną w uszodzenia od wgnieceń, a dół laptopa powginany. Straszna tandeta.

To moja opinia o notebookach, podejrzewam ze desktopy nie będą odstawały od tego...

Domyślnie

a ja mam sony vaio sz220 i bardzo sobie chwale! kompaktowy, wydajny, lekki, tluklem sie z nim juz wszedzie, az sie dziwie ze jeszcze dziala :] Jezeli mialbym go wymieniac, to tylko na innego vaio. Mi nic sie nie rozlazi, znajomym ktorzy go (i inne serie) mieli/maja tez wszystko chodzi jak zloto
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

saygon to masz chyba jakis odrzut jakosciowy. ja mam fz21s w magnezowej obudowie i powiem tyle, ze tylko sony. na moim lapku moge polozyc nie tylko SB800 ale tez wiele razy wylegiwal sie moj kot (okolo 5kg) i nic mi nie skrzypi, nie rozlazi sie i nie odksztalca. malo tego - kilka razy kot skoczyl mi na zamknietego lapka z wysokosci okolo 1,5 metra i nie ma po tym zadnych sladow.
    matryca w moim laptopie to X-black z dwiema lampami i wiernoscia kolorow 90% i jest rewelacyjna - nie spotkalem innego producenta lapka z lepsza matryca.
    polecam sony.
    D200, N 70-200VR, N Micro 105/2,8 AIS, Ta 14/2,8, N 24/2,8; TC-20E; N 70-210/4-5,6; N 50/2; N 85/1,4 AIS; N 50/1,4 AIS; N 55/2,8 AIS; N Micro 200/4 AI i kilka innych szkieł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jeger Zobacz posta
    najbardziej chodzi mi o matrycę.
    Raz jeden widziałem sprzęt Sony z nietypowym wyświetlaczem 16". Był zadziwiająco dobry jeśli chodzi o defekty kolorystyki. Inne jakie widziałem, nie odbiegały od typowej słabej średniej rynkowej.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Uprawnienia umieszczania postów