Szukaj
dla mnie poproszę dwie pierwsze ,ładne kadry i fotki
1. Prawie. Za duzo turystow. Raczej do folderu reklamowego.
2. Podoba sie.
3. Lubie takie klimaty, lecz trzeba by to uwolnic od ludzi i poprawic technike.
"zlezy mi na "wytknięciu" jakis błędów"
Prosze bardzo: "zalezy" i "jakichs"
Kompletny brak dbalosci o slowo pisane sugeruje podobne traktowanie fotografii. Byc moze jest to zludne, ale tak sie kojarzy przez analogie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Ładne fotki, choc to trudna sprawa pokonać cienie.
Ogólnie dobrze.Przeszkadz mi na 1 słoneczko.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
na jedynce słoneczko całkowicie zamierzone. Co do ludzi w kadrach to jednak mi oni pasowali w kadrze, a już na trójeczce IMO wypełniają dolną część kadru - bez nich wydaje mi sie, że było by pusto.... Temat cieni to temat rzeka, poza tym fotki były robione w godzinach otwarcie wyciągów narciarskich czyli 8-16 a słonce jest juz wtedy dość mocne w górach, pamiętajmy tez ze dotarcie w miarę ciekawe miejsce tez zajmuje trochę czasu
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
"na trójeczce IMO wypełniają dolną część kadru - bez nich wydaje mi sie, że było by pusto...."
Nie po to sie szuka dziewiczej natury, aby fotografowac tam akurat ludzi. Gdyby to byl dzial "Portret na lonie przyrody", to owszem, byloby OK. Oczywiscie jest to twoja sprawa. Probuje ci tylko wyjasnic, dlaczego zdarzaja sie takie reakcje.
"Temat cieni to temat rzeka, poza tym fotki były robione w godzinach otwarcie wyciągów narciarskich"
W innych sie nie da?
"pamiętajmy tez ze dotarcie w miarę ciekawe miejsce tez zajmuje trochę czasu"
W rzeczy samej. I dlatego... "pamietajcie".
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com
Krzysztof Paszkiewicz
A może teraz sie ktoś wypowie na temat drugiej części zdjęć ?
2- najlepsze
1 i 3 - trudne bo robione pod słońce.
Skontaktuj się z nami