poważnie... co więcej, po kupnie ustawiłem na manual i tak zostało, po kilku miesiącach chciałem przestawić bo focić miała żona i ... dłuższą chwilę musiałem sobie przypominać jak to zrobić![]()
Szukaj
Mój D200 nie zaznał jpg-ów. Od początku same NEF-y...
jjj - buzki sobie puszczaj na prezentacji zdjec np. dla dobrego zdjecia dawaj wesola buzke a dla zlego smutna, bedzie to odpowiednie miejsce na tego typu rozmowy
My tu o powaznych sprawach rozmawiamy.
Problem w tym, że Ty ze swoim komentarzem jesteś za poważny/sztywny. Jak masz problem ze swoją osobowością i musisz pisac w liczbie mnogiej to może pomyśl o terapii bo piwo Ci szkodzi.
ps. ...i wybacz, ale nie będę Ciebie prosił o zgodę na napisanie czegoś lub zamieszczenie "uśmieszku". Jesteś po prostu śmieszny i tyle...![]()
Ostatnio edytowane przez jjj ; 06-01-2008 o 18:46
jjj - wpadasz na powazny watek jedyne co potrafisz powiedziec to wyslac gifa zreszta zauwazylem nie tylko na tym poscie i jeszcze obrazasz, wyluzuj.
Ja się mam wyluzowac...? Proszę Cie nie ośmieszaj się. Jak chcesz to mogę zacytowa kilka "bardzo poważnych" wypowiedzi twojego autorstwa...
ps. Co do powagi wątku to wybacz, ale wątek o programie automatycznym w profi lub semi-profi body i oczekiwanie, że będzie tak jak w D50/D70/D80 jest hiper poważne![]()
Ostatnio edytowane przez jjj ; 06-01-2008 o 18:56
Czy są na tym forum jacyś moderatorzy którzy przenoszą wesołych jjj-gów do wątków o lekkiej tematyce "z humorem"??
pllliiiisss!!
W d80 też nie jest tak hiper. Zdarza się że na obiektywie 2.8 wychodzi zdjęcie w stylu 1/80 f/4.5
Skontaktuj się z nami