Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Snajper

Domyślnie

kiwac to sie moze wiesz... na krzesle mi sie jednak zdaje ze oddaje strzal.. dawno bylo, dobrze juz nie pameitam

Domyślnie

Kiepski kadr zawodnicy się zlewają , za wąsko góry za dużo tytuł ni z gruszki nie z pitruszki, z ostrością też nie za bardzo,
    więc ogólnie słabo.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

omg

w Twoim folio lepszego nie widzialem

zrob takie to pogadamy

Domyślnie

Nie oddaje strzalu. Przeglądnij zdjecia momentów kiedy Zganiacz strzela a kiedy drybluje, zobacz powtórki z meczy, łatwo zobaczyc jaki on ma styl gry i wtedy sie zorientujesz kiedy strzela, a kiedy podaje
    A inną rzeczą jest to, ze trudno jest zawodnikowi w biegu oddac strzał, kiedy noga przednia (ta na ktorej opiera sie podczas strzalu) jest z tyłu, daleko od piłki. Ewidentnie widać tu balans zawodnika podczas tzw "kiwania się"

Odnosnie tego ze się czepiam tytułu, to ja to widze tak:
    - jezeli daje tytuł do zdjecia, to znaczy ze chce opowiedziec jakas historie, jakis przekaz ma byc, cos chce wyszczegolnić, pokazac konkretny moment/zdarzenie, tytuł ma współgrac z akcją/tematem zdjecia.
    - jezeli nie daje tytułu, przykładowo wątek nazywam: Legia-Wisła, to dlatego, że chce pokazać kilka ciekawych pstryków, złapanych podczas meczu.
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlingBling Zobacz posta
    omg

zrob takie to pogadamy
    Stary nie obrażaj się że ktoś źle ocenia fotkę, należało by się zastanowić co jest na rzeczy, a już przynajmniej pogodzić się z krytyką i nie wypominać innym ich prac!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Stary nie obrażaj się że ktoś źle ocenia fotkę, należało by się zastanowić co jest na rzeczy, a już przynajmniej pogodzić się z krytyką i nie wypominać innym ich prac!

a gdzie znalazles to ze sie obrazilem ??? ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlingBling Zobacz posta
    omg

zrob takie to pogadamy
    tutaj dajesz wlasnie do zrozumienia nad swoją "wyzszością". Człowiek nie musi sie znać zeby zobaczyć czy zdjęcie dobre czy słabe. Kazety każdy czyta i widać ze to nie to.
    Po prostu spodziewałem sie po tobie więcej

Domyślnie

Słabo. Problem z ostrością, mało ciekawy moment.
    A do przyjęcia krytyki to trzeba niestety dorosnąć, czego koledze życzę.

Domyślnie

pokazujesz zwykly pstryk jakich w cholere mozna na meczu strzelic a bronisz jak zdjecia przewrotki Croucha
    a co do Twojego sporu z Mateuszem to tez jestem pewien ze to kiwka nie strzal
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    pokazujesz zwykly pstryk jakich w cholere mozna na meczu strzelic a bronisz jak zdjecia przewrotki Croucha
    a co do Twojego sporu z Mateuszem to tez jestem pewien ze to kiwka nie strzal

bron Boze, nie spieram sie z Mateuszem

co do przyjmowania krytyki to nie wiem o co sie burzycie, kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie, smialo

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów