Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Kilka z Szanghaju...

Taka zbiorka zdjec z wczoraj. Mam nadzieje ze nie za duzo [to moj pierwszy raz kiedy daje taka ilosc, mam treme, nie bijcie ]. Niestety striciarz ze mnie jak z przyslowiowej koziej dupy trabka ale chcialem Wam pokazac ze Szanghaj to nie tylko swiecacy sie jak psu jajka na wiosne Pudong ale i klimaty w ktorych z pewnoscia zycie nie nalezy do najlatwiejszych jezeli chodzi o aspekty socjalne...

1. Typowe mieszkanie ludzi z najnizszej warstwy spolecznej...

2. To bylo cale osiedle... ale ludzie tam zyja bo co maja zrobic...

3. Adidas

4. Typowy widok na chinskiej ulicy

5. Wielu niewidomych zarabia na swoje zycie grajac na instrumentach [albo raczej na zycie swojego opiekuna] - do spotkania w kazdym miescie w Chinach...

6. W tych domach zyja ludzie mlodzi i starzy, cale wielopokoleniowe rodziny...

7. Jak statki na niebie

8. Ten czlowiek chcial skorzystac z taksowki zeby pojechac do szpitala - taksowkarz odmowil...

9. Elektryk w Chinach ma ciezkie zycie

10. cz. 2

11. Ale nawet zyjac w takich klimatach mozna byc usmiechnietym...

12. Chiny caly czas dynamicznie sie rozwijaja a co za tym idzie trzeba budowac, budowac i jeszcze raz budowac...

No i tyle... jak widac - pojecie o robieniu zdjec mam tylko w przypadku kurczakow

Domyślnie

Fajny reportaż!!!
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

No i tyle... jak widac - pojecie o robieniu zdjec mam tylko w przypadku kurczakow
    Olaboga...! ludzie,ale schrzaniłem ....zaraz się powieszę ,jak nie powiecie że dobrze jest...
    Nie wieszaj się...jest fajny klimacik bez cukiereczka.Podobają mi się te zdjęcia.Chciałbym tam pojechać kiedyś.....jak wynajdą teleporter,bo tak to podróż ...dopust boży.Samolot znoszę 2-3 godziny...
    Co do kurczaków,w moim rozumieniu.....dla ułatwienia podam ..takie małe,żółciutkie,puchate(dziecina kury domowej)...to robiłeś jakieś fotki..?....
    I jeszcze jedno.....nie mają tam muchy plujki,mojej ulubionej modelki zresztą...bo na czwóreczce nie widać.Być może już i ona tego nie trawi.....?....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Shaolin, masz pojęcie, masz. Nie kokietuj A swoją drogą masz również możliwość asystowania niezwykłym i oryginalnym dla nas klimatom. I to jest nieocenione. Dawaj więcej.
    D300 i trochę gratów.

Domyślnie

Może jeszcze małe coś... inaczej wyobrażałem sobie Szanghaj - więcej szkła i drapaczy chmur.
    Chociaż z drugiej strony może mylę go z Singapurem. Pozdrawiam
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sradek Zobacz posta
    Może jeszcze małe coś... inaczej wyobrażałem sobie Szanghaj - więcej szkła i drapaczy chmur.
    Chociaż z drugiej strony może mylę go z Singapurem. Pozdrawiam
    No i owszem ,ale....
    chcialem Wam pokazac ze Szanghaj to nie tylko swiecacy sie jak psu jajka na wiosne Pudong ale i klimaty w ktorych z pewnoscia zycie nie nalezy do najlatwiejszych jezeli chodzi o aspekty socjalne...
    Czytamy uważnie....ze zrozumieniem.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No i owszem ,ale....

Czytamy uważnie....ze zrozumieniem.....
    Pzdr
    Andrzej

Domyślnie

Bardzo przyjemne fotki, plus za spojrzenie na ciemniejszą stronę tego miasta

Gemini
    Gość

Domyślnie

Marcinie... dajze spokój kurczaki też fajne są.. a co do tego reportażu... wiesz jak trudno pokazać jest prozę życia wielkiego miasta, zeby nie popaść w banał...? Pokazałeś ludzkie typy, sznurkową codzienność ... ot ludzki zapier%^&$%$... sorry żywot. Technicznie, reportersko bdb...mnie się podobają
    Jedyne, czego mi brakuje, to jakiego specyficznego "szanghaiskiego...chińskiego" smaczku kulturowego (tylko żeby to nie zabrzmiało jak zarzut ! ), bo podobne ujęcia można poczynić w Moskwie, Warszawie, Paryżu...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów