Szukaj
fajny okazik popracował bym nad kadrami.
A czemu tak pogasiłeś kolorki?.Ten gekonik powinien się mienić różnymi barwami,a on,bidula,szarawy taki.....
Daj go żywszego ,nieco....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Gratuluje modelki , przepiekna.
Kolory faktycznie przygaszone, moglbys troszke nimi "pograć", i ze swiatełkiem zacznij prace
![]()
Pozdrawiam Artur Moja galeria
"fajny okazik popracował bym nad kadrami."
Jak mozna by je poprawic?
"A czemu tak pogasiłeś kolorki?.Ten gekonik powinien się mienić różnymi barwami,a on,bidula,szarawy taki.....
Daj go żywszego ,nieco...."
Niestety komp na ktorym pracuje pamieta jeszcze ubiegly wiek y prawie nic na nim nie widac, chyba zrezygnuje z wstawiania zdjec na forum bo z tego co czytam efekty sa bardzo kiepskie
"Gratuluje modelki , przepiekna .
Kolory faktycznie przygaszone, moglbys troszke nimi "pograć" , i ze swiatełkiem zacznij prace"
Nie ma czego gratulowac modelka nie nalezy do mnie, to to dziki gekonnie robie zdjec "studyjnych" y z tym takze sa zwiazane moje problemy ze swiatlem (ale to mnie wcale nie tlumaczy)
Dobry fotograf również robi złe zdjęcia, ale w przeciwieństwie do złego potrafi wyrzucić je do kosza
mz na 2 fajna panoramka będzie jak tniesz u dołu , masz gada na miejscu więc obserwuj go na pewno strzela jakieś fajne pozy, kombinuj , daj mu świerszcza itp.
Niestety to dziki gekon w dodatku dosc rzadki i plochliwy, nie da sie do niego zbyt blisko podejsc a co dopiero nakarmic![]()
Dobry fotograf również robi złe zdjęcia, ale w przeciwieństwie do złego potrafi wyrzucić je do kosza
Put some fun between your legs
-ride a horse
Chango, a masz tam jakies fajne konie?![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Tak, koni to tutaj nie brakuje niestety raczej przykro na nie patrzec, strasznie wychudzone i chorowite
Skontaktuj się z nami