Close

Strona 8 z 27 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 261

Domyślnie

Się chłopaki trochę sypnęli bo profil D300 to w zewnętrznym pliku "Nikon D200 Generic"
    Ale różni się (nieco) od prawdziwego "Nikon D200 Generic".
    Pozdrawiam
    Jarek Piekarski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zibi1970 Zobacz posta
    bzdura z tym explorerem. mnie wszystko sie porejestrowalo na firefoxie, zadnych upgreadow nie trzeba. przy pierwszej rejestracji trzeba bylo wypelnic wszystkie rubryki i pamietac haslo.
    Nie bzdura, chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem, nie pisałem o rejestracji tylko o działaniu programu, który sam się wyłączał, a jak zainstalowałem IE7 to program działa prawidłowo.
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Ja mam IE6, którego nie używam i chodzi normalnie.
    D200 plus graty...

Domyślnie

czy może ktoś do "kupy" to wszystkie info zebrać i powiedziec mi w punktach, co mam właściwie po kolei zrobić?
    Mam obecnie LE 3.7.6 i o jakimś haśle do profilu na stronie Phase nie mam bladego pojęcia. Kilka mies. temu instalowałem C1 i po prostu mi się wydaje, że wklepałem kod z kartki i to wszystko. Hula program do dzisiaj, a Wy tu o jakiejś rejestracji i takich tam..

Domyślnie

Napisałem że u mnie to pomogło, konfiguracji jest tak wiele że każdy może mieć inny problem, napisałem to jako możliwa wskazówka, nie napisałem że do pracy jest niezbędny IE7
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

No i zapodałem v4 Aktywacja poszła bez problemu.

Wydaje mi sie czy jakby lepiej działa wyostrzanie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    czy może ktoś do "kupy" to wszystkie info zebrać i powiedziec mi w punktach, co mam właściwie po kolei zrobić?
    Mam obecnie LE 3.7.6 i o jakimś haśle do profilu na stronie Phase nie mam bladego pojęcia. Kilka mies. temu instalowałem C1 i po prostu mi się wydaje, że wklepałem kod z kartki i to wszystko. Hula program do dzisiaj, a Wy tu o jakiejś rejestracji i takich tam..
    przepiszę jeszcze raz:

- wybrać activate po uruchomieniu
    - wpisać kod z kartki dołączonej do SanDiska
    - podać e-mail, który służył do założenia profilu
    - podać hasło do profilu, który trzeba założyć logując się po raz pierwszy na stronie PhaseOne żeby pobrać program;
    jeśli nie pamiętasz - wybierz forgotten, wtedy system przyśle hasło
    - dane osobowe i kraj wskakują same
    - activate

nie trzeba deaktywować poprzedniej wersji
    uważać z aktywnym firewallem, żeby nie zablokował połączenia

profil musiałeś zakładać, żeby zalogować się na stronie PhaseOne do pobrania wcześniejszej wersji; jak nie pamiętasz to przynajmniej wpisz maila i system wyśle Ci hasło; jak masz kilka kont wejdź na stronę PO, wybierz log in i próbuj po kolei - w końcu trafisz, wtedy wybierz opcję nie pamiętam hasła
    w profilu sprawdź, czy podałeś dane które trzeba, i zaktywuj program jw tym samym kodem którym aktywowałeś wersję 3.x.x.
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

W moim przypadku dane osobowe nie wskoczyły automatycznie, mimo, że w wersji 3.7 były widoczne. Musiałem dostać się do profilu i uzupełnić go, kosztowało mnie to dużo czasu, nawet nie jestem wstanie teraz powiedzieć jak to zrobiłem. Ciekawe czy karty z numerami kodu które nie były aktywowane można jeszcze aktywować?
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

U mnie jednak cos nie halo ta wersja 4...
    Na poczatku bylo OK, a teraz zmulił strasznie i non stop zajecie procka 100% :-/.
    Nie pomaga zamkniecie programu i opalenie ponownie... Po restarcie kompa to samo... ehhh...
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 21-12-2007 o 23:27

Domyślnie

Pomocy, ja uzupełniłem swój profil na stronie i na koncu wyskoczyło mi okienko z jakimś pincode
    dokładnie to.

Confirmation
    You will within few minutes receive a mail containing a pincode to use for activation.
    Please type the pincode in the field below and press submit.

Co mam dalej zrobić?
    Nikon

Strona 8 z 27 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów