Dałem uwagę o przecinku, bo uważam samo pytanie za mało sensowne. To mniej więcej tak, jakby pytać o ranking części do samochodu - czy opony zimowe, czy amortyzatory, czy białe liczniki, czy może bardziej kolorowe radio...
Wybiera się do określonego zadania narzędzie i dopiero wtedy można dyskutować o rankingach. Jak porównać plugin do generowania wody z pluginem do keyowania, czy kombajn do liter 3D z kombajnem do exportu i optymizacji grafiki do webu... TO są rzeczy nieporównywalne, tu rankingi są całkowicie bez sensu.
Dlatego już dawno wyrosłem z czasów fascynacji pluginami, które na ogół tylko gmatwają to, co da się zrobić gołym PSem (choć wiem, że są fani tychże, którzy bez pluginów nie widzą sensu odpalania PSa).
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami