Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: D400 a FF

Domyślnie D400 a FF

prosze nie linczujcie na wstepie. Wiem ze ledwo co kazdy z nas wymacal juz D300 lub nabyl a ja pytam juz o D400.

Jeszcze jestem w innej stajni. Ale przesiadka jest nie unikniona. Tak po cichu to liczylem ze D300 pojawi sie juz z plena klatka. Ale niestety. Myslalem ze bedzie idealna konkurencja dla Canonierskiego 5D.

D3 nie chce bo pucha przynajmniej 2 razy drozsza od D300 i wielu cech tego aparatu nie wykozystam tak jak wbudowany grip. Nigdy nie go mi nie brakowalo. I nie wydaje mi sie ze by mi nagle zabraklo, itp.

I teraz pytanie:

kupic sobie D80 lub D200 i zbierac szklarnie zeby po 2 latach kupic D400 ktory bedzie mial pelna klatke. Czy kupic D3 i przez 2 lata leciec na ryzu??

Z gory dzieki za rady.

Domyślnie

Ryż jest bardzo zdrowy.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Inwestuj w szkła. D3 bez dobrych słoików nie ma sensu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    Inwestuj w szkła. D3 bez dobrych słoików nie ma sensu.
    jesli przeczytales uwaznie to bys wiedzial ze nie chce D3 bo go nie wykozystym. Jedyne co chce to odpowiednik Canona 5D. Czyli pelna klatka i jakies 12mpx. 6klatek tez nie musi byc. Przewaznie sa to zdjecia w studio.

a odnosnie ryzu to wiem ze jest zdrowy. Ale ilez mozna. Makaron zas drogi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartEK4 Zobacz posta
    I teraz pytanie:

kupic sobie D80 lub D200 i zbierac szklarnie zeby po 2 latach kupic D400 ktory bedzie mial pelna klatke. Czy kupic D3 i przez 2 lata leciec na ryzu??

Z gory dzieki za rady.
    To Ty chyba nie wiesz co piszesz... Zaznaczyłem na czerwono to co sam napisałeś jakbyś dalej "nie łapał"
    Ostatnio edytowane przez jjj ; 12-12-2007 o 19:39

Domyślnie

To Ty chyba nie wiesz co piszesz... Zaznaczyłem na czerwono to co sam napisałeś jakbyś dalej "nie łapał"

nie ale mam nadzieje ze mi wytlumaczysz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartEK4 Zobacz posta
    nie ale mam nadzieje ze mi wytlumaczysz
    Dalej nie rozumiesz...

Domyślnie

Dalej nie rozumiesz...

no nie ale licze na Ciebie ze mi wytlumaczysz

Domyślnie

Ja zamierzam kupić używkę D200 z małym przebiegiem. Na początek starczy. Za jakiś czas, jak pojawi się pełna klatka z niższej półki u Nikona, to rozważę zakup.

Na odkrywanie tajemnic cyfry - D200...
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez opiekun Zobacz posta
    Ja zamierzam kupić używkę D200 z małym przebiegiem. Na początek starczy. Za jakiś czas, jak pojawi się pełna klatka z niższej półki u Nikona, to rozważę zakup.

Na odkrywanie tajemnic cyfry - D200...
    no i dokladnie o tym samym mysle. Bo nie potrzebuje badziewi z D3. Jedyne co chce to pelna klatke i jakosc D200/D300

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów