Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Spacer po ul. Żelaznej

Nie wiem czy to dobry dział, ale padło na architekture. Pierwszy raz cos w tym temacie, wiec licze na jakas krytyke z Waszej strony
    Dzisiaj na spacerze wypatrzylem na ul. Żelaznej w Warszawie taki oto dwie rzeczy.
    1.

2.

Co Wy na to?

Domyślnie

dla mnie 1 cos ma co mnie zainteresowalo a ze jestem z warszawy to nawet i jakies emocje tez sa

Domyślnie

Jedynka ok 2 mi sie nie podoba ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

jedynka ,to już kolejne Twoje zdjęcie z takim spojrzeniem na temat ,czy nosisz z sobą kawalek sciany ,pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jedynka ,to już kolejne Twoje zdjęcie z takim spojrzeniem na temat ,czy nosisz z sobą kawalek sciany ,pozdrawiam
    Kolejne? chyba pierwsze, bo nie przypominam sobie, zebym wczesniej cos podobnego wrzucal? Bylo cos takiego, ale to nie moje A z ta sciana to nie nosze, ale chyba jest to dobry pomysl

fajnie wymyślona ta 1-ka! Bardzo ciekawe.
    NIKON - system

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    Kolejne? chyba pierwsze, bo nie przypominam sobie, zebym wczesniej cos podobnego wrzucal? Bylo cos takiego, ale to nie moje A z ta sciana to nie nosze, ale chyba jest to dobry pomysl
    sorry !!! za niedoczytanie ,pomysł bardzo podobny pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sorry !!! za niedoczytanie ,pomysł bardzo podobny pozdrawiam
    Nie tyle podobny co troche plagiatem bym go odwazyl sie nazwac, tylko jak juz ktos powiedzial, ze jezeli moglibysmy robic tylko takie zdjecia, ktorych jeszcze nikt nie zrobil to nic by nie zostalo do sfotografowania
    W kazdym badz razie wzorowalem sie na tamtym, o ktorym chyba myslisz.

Ciesze sie, ze sie podoba

Uprawnienia umieszczania postów