Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

na 2 wyglada jakby sie chcial przytulic
    Ty to masz skojarzenia......
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

2 i 3 uświadomiły mi, że jednak można mieć "oczy w koło głowy "

Pozdrawiam
    Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Darku, jedyna cierpi na tak wielki brak kontrastu jak Jarek z Leszkiem na brak wzrostu - wyglada tak jakbys moooocno wyciagal z cieni uzywajac suwakow shadows/highlights w fotoszopie a hulk moze delikatnie ciemniej? 3jeczka swietny kadr! na 2 wyglada jakby sie chcial przytulic
    Dobrze kombinujesz Ten gatunek jest jak lustro. Wszystkie inne kruszczyce nie mają się jak z nim mierzyć w odbijaniu światła. Musiałem mocno niedoświetlić zdjęcie, aby ten odblask był jak najmniejszy (co i tak mi nie wyszło). Później niestety wyciąganie szczegółów z cieni zrobiło swoje. Mam na szczęście materiał do obróbki, więc jakby co mogę to jeszcze poprawić.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

No dark zaszalał moje gratulacje

Domyślnie

zielony, bardzo apetyczny niczym winogrono
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MajaS Zobacz posta
    2 i 3 uświadomiły mi, że jednak można mieć "oczy w koło głowy "

Pozdrawiam
    Maja
    trafne spostrzeżenie Trzeba to do wikipedii dodać -poważnie mówię!

dla mnie tylko fotka nr. 1. może i nie ma odpowiedniej GO (nie pokrywa całego robala), może i jest mocny "przepał" na środku, ale fotka naprawdę ciekawie się prezentuje. Ładna jest po prostu!
    D200+N 50mm f/1.8+SB-800.

Domyślnie

Dzięki.

Cytat Zamieszczone przez bachol Zobacz posta
    dla mnie tylko fotka nr. 1. może i nie ma odpowiedniej GO (nie pokrywa całego robala), może i jest mocny "przepał" na środku, ale fotka naprawdę ciekawie się prezentuje. Ładna jest po prostu!
    Przy tej skali odwzorowania nawet na f50 nie wyciągnąłbym owada całkowicie ostrego.

PS. Poprawiłem trochę 1 zdjęcie. Jak mówiłem, miałem źle skalibrowany monitor. Ustawiłem poprawniej jasność i gamma.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

świetne wszystkie, a tego pajączka to bym pomylił kolorowo z niedojrzałym bananem
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów