Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Moje brzydale

Domyślnie Moje brzydale

Ok. Jeszcze nie rozpraszam tak fajnie światła jak leier, więc możecie się przekonać, że Pandinus imperator to rzeczywiście trudny model pod względem odblasków. Ale mój jest duuuuży

No i kilka moich pająków...

Haplopelma lividum... sesja z tym samcem to droga przez piekło. Mało brakowało, a by mnie dorwał. Wredna i nerwowa sztuka.

Brachypelma smithi... spokój i dostojeństwo przez duże S i P

Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Pająki Extra
    Lubie Macro i a Pająki szególnie

Domyślnie

fuj ten imperator to naprawdę wstrętna bestia

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    fuj ten imperator to naprawdę wstrętna bestia
    Jak osiągnie z 18cm to dopiero będzie brzydki
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Wy mnie chcecie na "amen" przestraszyć.....z "czym" Wy mieszkacie.....ludzie......?!

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta

Haplopelma lividum... sesja z tym samcem to droga przez piekło. Mało brakowało, a by mnie dorwał. Wredna i nerwowa sztuka.
    Widać, że walczyliście... za mocno go przyciskałeś, bo mu nogi zsiniały.

ten paskud/skorpion/imperator to jest zakiś za mgłą czy cuś, ...tak za dużo światła mi się zdaje?
    za to pająki są fajne, ale tylko na zdjęciu

Pozdrawiam
    Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Oj... to tylko część mojej wesołej trzódki

Skorpa pstrykałem ze starym Nissinem 26T na kabelku. Inaczej nie dało się zrobić zdjęcia. Niestety full manual. Siłę błysku ustawiałem zakrywając kciukiem czujnik światła lampy W sumie niezła gimnastyka... w końcu jeszcze musiałem trzymać aparat i pilnować, by drań nie uciekł
    | DA | WWW | Blog |

Domyślnie

Jako ze uwielbiam białe tło to kolejnośc jest taka :
    5,4,3 .1 i 2 na końcu szkoda "brzydala" taki piekny i duży .Za dużo światla na nim "wisi"
    Co do 6 super poza ,szkoda ze nie uchwyciłeś go z frontu .
    Co do lividum ,Ja na razie odpusciłem sobie ten gatunek chociaż muszę przyznac , wspaniale sie prezentuje na twojej fotce .Nie jestem przygotowany na focenie tak agresywnych modeli .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Darku, mysle ze powinienes obejrzec te zdjecia na innym [dobrym] monitorze... skorpioniasty ma jakies problemy z obrobka [glownie z przepalami ktore teraz zamienily sie w szare plamy bez kontrastu ], niespokojnego chcialbym odrobine ciemniej, a spokojnego na jakims fajnym tle [jakby co to zwalam na Artura bo to on mnie fajnymi tlami rozbestwil ].

W sumie nie wiem co sadzic o tych fotach, poczekam na nastepne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Darku, mysle ze powinienes obejrzec te zdjecia na innym [dobrym] monitorze... skorpioniasty ma jakies problemy z obrobka [glownie z przepalami ktore teraz zamienily sie w szare plamy bez kontrastu ], niespokojnego chcialbym odrobine ciemniej, a spokojnego na jakims fajnym tle [jakby co to zwalam na Artura bo to on mnie fajnymi tlami rozbestwil ].

W sumie nie wiem co sadzic o tych fotach, poczekam na nastepne
    Właśnie przytargałem swojego CRT, ale mam pewne problemy z właściwą kalibracją. Najbliższe serie pokażą, czy wsjo budziet charaszo.
    Niestety skorp dostał lampą, aż zdrowo (pisałem jak go potraktowałem). Raczej w tym wypadku podratuje mnie nie nowy monitor a dyfuzor. Niestety cierpię teraz na chroniczny brak czasu i materiału na obudowę, dlatego się wstrzymuję z jego zrobieniem. Przepały właśnie sszarzyłem specjalnie, ale widać nie wyszło to najprzyjemniej. Biaeplamy chyba są bardziej naturalne

...a białe tło to tylko taka przymiarka. Chciałem zobaczyć jak wariuje pomiar światła w takich warunkach. Na szczęście nie było najgorzej
    | DA | WWW | Blog |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów