... piekna Ania to i zdjecia sa swietne!.. dla mnie cala seria na bardzo wysokim poziomie..
Szukaj
... piekna Ania to i zdjecia sa swietne!.. dla mnie cala seria na bardzo wysokim poziomie..
NIKON
Też nie będę oryginalny, zdjęcia super, podobają mi się kolory, kadry i ogólnie kompozycja. Mam nadzieje zobaczyć więcej.
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
Oooo ! Ludzie śnię i niech mnie nikt nie budzi ! Szefie proszę o urlop, bo mi koncentrację zresetowało ! Rozpływam się.
Kolego Galileo1967 nie wykręcisz się od dodania więcej zdjęć.Widzę, że z p.Anią tworzycie duet idealny: fotograf-model.
Nie wiem nawet co napisać, aby słowa dorównały zdjęciom, więc idę pomyśleć a wcześniej muszę się napatrzeć !!!
foty średnio ciekawe, ładna dziewczyna je w zasadzie 'robi'...
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Jak dla mnie zdjęcia są na miarę urody modelki - jestem pod wrażeniem. Dobra robota !
Czy pytanie o szkło byłoby dużą niedyskrecją ?![]()
Ciacho, napisałeś o idealnym duecie aby mnie pogrążyć? Jak to "duet idealny" przeczyta mąż modelki albo moja żona (!) to on wybije mi zęby, a o obiedzie w domu to zapomnę na zawsze! Będę się musiał żywić odpadkami...
Co do dodania zdjęć to pewnie jest to możliwe, ale muszę je obrobić bo z zasady nie pokazuję surówki.
Nie ważny jest sprzęt, ważne są umiejętności....
Oczywiście,że nie ! Foty malowałem w większości na płótnie Fuji S3 Pro, a używałem farb i pędzla typu: Sigma EX 70-200/2,8 Apo HSM (bez macro), bez filtrów.
Warunki były bardzo zmienne, bo raz ostre słońce, a raz prawie ciemno. Nieocenioną pracę wykonała tu moja żona, która świetnie się spisuje z blendami, kablami, lampami aby mi światełko okiełznać.
Dziękuję za odpowiedź. Rzeczywiście wyrazy uznania dla małżonki, bo efekty jej pomocy widać, szczególnie w doświetleniu twarzy modelki.
a małżonka nie zazdrosna.. Bo walory modelki to są wręcz piorunujące..(wiem, już to było ale musiałem powtórzyć...)
Skąd ty takiego anioła wytrzasnełeś... ...no tak Polki, Polki.. ach
PS. Zdjęcia wyśmienite, zachwycają!
"Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
|| D70 | T17-50/2.8 ||
Małżonka nie jest zazdrosna, bo po pierwsze ma swoich adoratorów( dlatego stale jestem przy niej ), bo razem pracujemy, a ponadto także jest fotografem i zna tajniki pracy fotografa. Tak jak ja do modelek, tak ona do swoich modeli. Równy i pasjonujący układ.
Najwięcej walki jest o sprzęt i scenariusze sesji
Może kiedyś żona pozwoli mi pokazać Wam swoją sesję, kto wie...
Skontaktuj się z nami