Szukaj
modelka sliczna ale po co ja tak potraktowales brzydko szopem? :/
Wiem, wiem ideałów się nie poprawia i piszę to ze zwieszoną miną. Ale każdy sąd mnie ułaskawi bo działałem w dobrej wierze !!! I tej wersji będę się trzymał !!!
Tak na poważnie to przy tego typu zdjęciach matryca Fuji daje super kolorki ale niestety podczas obróbki ma tendencję do tworzenia plam ( kolory o podobnych tonach zlewają się w jeden kolor, w S5 Pro to naprawili softwerem ) i dlatego aby je zamaskować musiałem ostro działać w PS-ie. Do tła zastosowałem delikatniutkie odszumienie ale takie dosłownie 2-3% mocy i już pomogło.
Hejka
Nie ważny jest sprzęt, ważne są umiejętności....
bardzo ladne fotki ,śliczna modelka
Rozmazylem sie...![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
Zdjecia fajne ale przesadzona obrobka. Na 3 twarz zblurowana a rece z innej bajki.
Powtórzę za kolegami, modelka śliczna a zdjęcia też sie podobają
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
no dwojeczka zwalila mnie z nog, ale jak masz troche szerzej to daj z ta torebka
o modelce nic nie powiem bo zabrakloby mi miejsca![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
To ja tutaj zaglądam co godzinę aby sprawdzić czy może jakieś nowe zdjęcie, a tu nic nie dołożone .....
Tak się nie robi, dawaj dołóż kilka. Po trzech dniach patrzenia wszystkie fotki podobają mi się jeszcze bardziej.To jak narkotyk ta kolorystyka, taka gładkość zdjęć i nie chodzi mi o blurowanie, elegancja, jednym słowem super/
Czekamy na więcej.
Skontaktuj się z nami