Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

patrze na usta i marzenia pryskają.....

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

O nieeee! Takie zdjęcie jest nieładne Nie podoba mi się Toż to prawie jak nie zdjęcie!!! Rysy twarzy, usta, oczy są totalnie nienaturalne! Właściwie to po co taka obróbka? Nie, nie, nie! Św. Mikołaj na pewno nie ma takiej dziewczyny

Domyślnie

sorry YOZ ale tym razem jestem na nie, troszke przesadziles z obrobka, plastik
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Bonzo
    Gość

Domyślnie

jedyne co mnie razi to usta a fotka chyba dobrze że wupucowana i wyplastikowana ma być mega laleczkowato bo jak by nie było św.Mikołaj i cała okrasa to jedna wielka ściema i bajkowy świat dlatego to zdjęcie idealnie pasuje do tego klimatu i jestem na TAK po za ustami

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    jedyne co mnie razi to usta a fotka chyba dobrze że wupucowana i wyplastikowana ma być mega laleczkowato bo jak by nie było św.Mikołaj i cała okrasa to jedna wielka ściema i bajkowy świat dlatego to zdjęcie idealnie pasuje do tego klimatu i jestem na TAK po za ustami
    No cooooś Ty?! Jaka ściema??? Do mnie dziś do pracy przyszedł Św. Mikołaj!!! Myślałam, że zawału dostanę jak wlazł mi do pokoju; tak mnie wystraszył! haha Pewnie dlatego, że myślałam tak jak Ty!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

widac do takich typków jak ja nie przychodzi ale nie gadajmy po za tematem bo tu o fotce trzeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zapa Zobacz posta
    patrze na usta i marzenia pryskają.....
    Proponuję szybkie 2 drinki .. i jeszcze z 10 minut można pomarzyć
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

super
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

makijaz do bani

Domyślnie

Lalka gumowa dla kolegi na kawalerskie. Niezłe wykonanie. Gdzie takie sprzedają ? )

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów