Szukaj
Witam Madziulinda !
Debiut udany w 100 %. Jestem pewien, że zawstydziłaś niejednego mądrale forumowego
Z delikatną zazdrością patrząc na Twoje foty (zwłaszcza te w barze) utwierdzam się w przekonaniu, że albo się ma talent i oko albo nie.
Rozejrzę się - może znajdę pracę w budowlance ....
Pozdrawiam,
Irek
Czesc MadziaJak na poczatki to bardzo ladnie, bede kibicowal twoim poczynaniom a za modelke masz cmoxa , Monia wymiata!
tak patrze na te zdjecia i patrze i nie moge wyjsc z podziwu.... nad komentarzami.
rozumiem ze zdjecia zamieszcza kobieta, wiec nalezy byc milym i uprzejmym. rozumiem tez ze dla czesci komentujacych to znajoma..rozumiem tez ze sa to wg deklaracji pierwsze zdjecia forumowiczki.
ale na listosc boska .. co w nich rewelacyjnego? oswieccie mnie. nieostra modelka? bo na wszystkich fotach ostrasc jest gdzies w lesie. a moze agresywny blur, plamy na skorze czy roznica w kolorach skory miedzy twarza a cialem? moze niedokladny wizaz po ktorym modelka swieci sie jak ksiezyc w pelni? czy tez nienaturalne pozy?
rozumiem proces uczenia sie i tolerancji dla poczatkujacych, rozumiem ze jak na poczatkujaca pania fotograf te zdjecia sa ok .. byc moze najlepsze jakie zrobila .. ale niech mi ktos z doszukujacych sie tu cudownych fotografii powie w ktorym miejsu pokazanych kadrow widzi ta rewelacje.
tym razem ja sie podepne pod Sailor'amodelka owszem interesująca ale przedstawiona żle
![]()
Może nie najlepiej technicznie(o czym pisze sailor w swym poście...ostrość, plamy itp.) ale z całą pewnością interesująco!
Właśnie sposób przedstawienia kobiety jest tu interesujący (rewelacyjny), "przyciągający oko"
, a to m.in. dlatego, że pozy tej Pani wcale nie są nienaturalne, co postuluje sailor. Jak na zdjęcia pozowane a nie zrobione przypadkiem są na maxa naturalne; nawet ułożenie dłoni! Są po prostu takie właśnie...kobiece
Uwierzcie mi Panowie, mimo że technicznie coś tam brakuje tym zdjęciom, to mogą się podobać i to nie tylko kobietom
Ja bym tam chciała mieć takie zdjęcia!![]()
LaughterAfter zawsze możesz poprosić kogoś z forum i ci zrobia fotkikto pyta nie błądzi
![]()
Skontaktuj się z nami