Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    A dokładnie co takiego.Jak dla mnie to bez nadzwyczajnej rewelacji i ogólnego podziwu.
    A gdzie ostrość....

Ta dziewczyna jest "ostra"

Domyślnie

Witam Madziulinda !
    Debiut udany w 100 %. Jestem pewien, że zawstydziłaś niejednego mądrale forumowego
    Z delikatną zazdrością patrząc na Twoje foty (zwłaszcza te w barze) utwierdzam się w przekonaniu, że albo się ma talent i oko albo nie.
    Rozejrzę się - może znajdę pracę w budowlance ....
    Pozdrawiam,
    Irek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iras Zobacz posta
    Witam Madziulinda !
    Debiut udany w 100 %. Jestem pewien, że zawstydziłaś niejednego mądrale forumowego
    Z delikatną zazdrością patrząc na Twoje foty (zwłaszcza te w barze) utwierdzam się w przekonaniu, że albo się ma talent i oko albo nie.
    Rozejrzę się - może znajdę pracę w budowlance ....
    Pozdrawiam,
    Irek
    Irku jeśli dla ciebie jest to cudo fotografii, to rozejrzyj sie za praca w budowlance.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Czesc Madzia Jak na poczatki to bardzo ladnie, bede kibicowal twoim poczynaniom a za modelke masz cmoxa , Monia wymiata!

sailor
    Gość

Domyślnie

tak patrze na te zdjecia i patrze i nie moge wyjsc z podziwu.... nad komentarzami.
    rozumiem ze zdjecia zamieszcza kobieta, wiec nalezy byc milym i uprzejmym. rozumiem tez ze dla czesci komentujacych to znajoma..rozumiem tez ze sa to wg deklaracji pierwsze zdjecia forumowiczki.
    ale na listosc boska .. co w nich rewelacyjnego? oswieccie mnie. nieostra modelka? bo na wszystkich fotach ostrasc jest gdzies w lesie. a moze agresywny blur, plamy na skorze czy roznica w kolorach skory miedzy twarza a cialem? moze niedokladny wizaz po ktorym modelka swieci sie jak ksiezyc w pelni? czy tez nienaturalne pozy?
    rozumiem proces uczenia sie i tolerancji dla poczatkujacych, rozumiem ze jak na poczatkujaca pania fotograf te zdjecia sa ok .. byc moze najlepsze jakie zrobila .. ale niech mi ktos z doszukujacych sie tu cudownych fotografii powie w ktorym miejsu pokazanych kadrow widzi ta rewelacje.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

tym razem ja sie podepne pod Sailor'a modelka owszem interesująca ale przedstawiona żle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    tak patrze na te zdjecia i patrze i nie moge wyjsc z podziwu.... nad komentarzami.
    rozumiem ze zdjecia zamieszcza kobieta, wiec nalezy byc milym i uprzejmym. rozumiem tez ze dla czesci komentujacych to znajoma..rozumiem tez ze sa to wg deklaracji pierwsze zdjecia forumowiczki.
    ale na listosc boska .. co w nich rewelacyjnego? oswieccie mnie. nieostra modelka? bo na wszystkich fotach ostrasc jest gdzies w lesie. a moze agresywny blur, plamy na skorze czy roznica w kolorach skory miedzy twarza a cialem? moze niedokladny wizaz po ktorym modelka swieci sie jak ksiezyc w pelni? czy tez nienaturalne pozy?
    rozumiem proces uczenia sie i tolerancji dla poczatkujacych, rozumiem ze jak na poczatkujaca pania fotograf te zdjecia sa ok .. byc moze najlepsze jakie zrobila .. ale niech mi ktos z doszukujacych sie tu cudownych fotografii powie w ktorym miejsu pokazanych kadrow widzi ta rewelacje.
    I właśnie do tego zmmierzam.
    Wielkie pozdro.
    Bonzo- dzieki.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    ale przedstawiona żle
    Może nie najlepiej technicznie (o czym pisze sailor w swym poście...ostrość, plamy itp.) ale z całą pewnością interesująco!

Właśnie sposób przedstawienia kobiety jest tu interesujący (rewelacyjny ), "przyciągający oko" , a to m.in. dlatego, że pozy tej Pani wcale nie są nienaturalne, co postuluje sailor. Jak na zdjęcia pozowane a nie zrobione przypadkiem są na maxa naturalne; nawet ułożenie dłoni! Są po prostu takie właśnie...kobiece

Uwierzcie mi Panowie, mimo że technicznie coś tam brakuje tym zdjęciom, to mogą się podobać i to nie tylko kobietom
    Ja bym tam chciała mieć takie zdjęcia!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

LaughterAfter zawsze możesz poprosić kogoś z forum i ci zrobia fotki kto pyta nie błądzi

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    LaughterAfter zawsze możesz poprosić kogoś z forum i ci zrobia fotki kto pyta nie błądzi
    Spoko! Porozglądam się jeszcze trochę i tak zrobię!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów