//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio zaczęłam focić i oto to co ja i mój NIKONzrobiliśmy:
1.
2.
3.
pozdrawiam serdecznie ...m.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio zaczęłam focić i oto to co ja i mój NIKONzrobiliśmy:
1.
2.
3.
pozdrawiam serdecznie ...m.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:22 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
MADZIULISKO
NIKON D200+NIKKOR ,TAMRON 28-75 f/2.8,NIKKOR AF 50mm 1:1.8D,sb 600
Madziulisko od Zaziela jak mniemamFoty ładne ale na ostatniej kuleje ostrośść.
na pierwszej niepotrzebna litera "A" w tle, reszta wypas, na drugiej kolor twarzy jest niehalo. Zdecydowanie działa na moje zmysły- ehhh az mi sie ciepło zrobiło...
co do trzeciej to tło rozprasza, ucięta raczka i totalny brak ostrosci - gdyby nie te "niedociągniecia to dałbym cztery dodac.
Jak na poczatek to gratuluje... tez bym tak chciał na początku focic
aha i na drugiej troszke kontrastu tła trzeba zwiekszyć bo "snieży "![]()
cala sesja fajna i cos mi sie nie chce wierzyc ze to pierwszy raz, no chyba ze forum
dla mnie najbardziej 1
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Dla mnie faworytem jest nr 2.
Ciezko uwierzyć, że to początki...naprawdę
D50|D300|N50 1,4|S12-24 4,5-5|S70-200 2,8MKII|N18-70 3,5-4,5|SB 800|Hoya POL CIR|Hoya IR R72|Manfrotto 190XPROB+486RC2
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Extra zdjęcia! Szczególnie 1 i 2. Znakomicie zaprezentowana kobieca sztuka uwodzenia!!! EXTRA!
Skontaktuj się z nami