Szukaj
wigi , arachiusz to dopiero prototyp ,więc nie mogę go pokazać,ale mogę napisać ze działa i to nawet dobrze.Brak mi na testy jakiejś biedrony albo żuczka , zeby zobaczyć jak w tym stadium rozprasza światło na wybitnie odblaskowej powierzchni.
Dark dzieki za identyfikacje![]()
Pozdrawiam Artur Moja galeria
arachiusz, ja mam dyfuzor wyłożony sreberkiem, ale założony na SB800 rady nie daje przy f32 (z kompletem pierścieni), szczególnie gdy ciemne obiekt i tło
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Woooooowwwwwwwwww Niesamowite Takie Makra
Put some fun between your legs
-ride a horse
Dziekuje za komentarze odnosnie fotek
Ciąg dalszy testu (już sie pogubiłem czy to pierścieni ,czy dyfuzora)
Przedstawiam modela - karaczan argentyński
Widok ogólny modela i jednocześnie prezentacja rozkładu (rozproszenia) światła lampy na nim .Niestety w tej w chwili jestem sam i nie mogę pozwolić sobie na fotki ze skakunem ,już mi dwa razy zwiał.Po południu postaram się pstryknąć jemu parę fotek (poczekam na asekurację
)
1.Gołe szkło F32, pełny kadr
2."Wycinek" z modela , komplet pierscieni , pełny kadr F 32
3.Ciag dalszy wycinkówF40 , komplet pierscieni , pełny kadr.
Dodam ze lampę dziś przy wszystkich kadrach miałem na "minus", i jeszcze to ze nie walczę o całkowite ukrycie lampy bo tego nie da sie zrobic .Lecz o wyciągniecie informacji które ona zakrywa swoim blaskiem .Co daje sie odczuć na wybitnie odbijających swiatło robalach.Powyższe zdjecia zostały dziś rano wykonane po mojej nocnej zmianie także prosze je traktować jako poglądowe .
Skontaktuj się z nami