Close

Strona 67 z 83 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Domyślnie

wg tych procentowych ocen na fotopolis, w polu jakosc obrazu, d3 dostaje w tylek od 40d

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malisz Zobacz posta
    wg tych procentowych ocen na fotopolis, w polu jakosc obrazu, d3 dostaje w tylek od 40d
    I tu wychodzi cały profesjonalizm i przydatność testów (nie tylko fotopolis). W treści same peany na temat jakości obrazowania, niskich poziomów szumów ...... , a na koniec niewiadomo jak uzyskane cyferki które przeczą temu co napisano wcześniej. Jednym słowem wielka lipa.
    Tak naprawdę to każdy musi wziąć aparat do ręki, zrobić kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt zdjęć (w miarę potrzeb) i ocenić przydatność nowej zabawki dla siebie.

Domyślnie

znalezione na dpreview. d3, wersja slubna

Domyślnie

ok - ale ten żółtek to średnio

Domyślnie

Idealne wyposażenie dla szturmowców z Gwiezdnych Wojen

Domyślnie

Jeszcze go nie ma, a już został białym krukiem.
    A to żółte przypomina ślubną obrączkę.
    Jacek

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To na snieg predzej bo przynajmniej wszedzie kolor bedzie taki sam [czasem nawet z zoltym akcentem jak tutaj] inaczej trzeba by do kazdego kraju inna wersje kolorystyczna robic jak to ma byc slubniak - np do Chin czerwona

Pojawilo sie ostatnio kilka wypowiedzi na roznych forach dotyczacych obcowania z D3 ale niestety bez zdjec wiec nie bede przytaczal dokladnie jakich - konkluzja taka ze wszyscy sa zachwyceni... [trudno zeby bylo inaczej, w koncu to Nikon ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    Tak naprawdę to każdy musi wziąć aparat do ręki, zrobić kilka, kilkanaście lub kilkadziesiąt zdjęć (w miarę potrzeb) i ocenić przydatność nowej zabawki dla siebie.
    Nie bierz D3. Ja wziąłem i ... już w plecaku pustki

Pozdrawiam
    Remek

P.S.
    Bierz, bierz ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remek Zobacz posta
    Nie bierz D3. Ja wziąłem i ... już w plecaku pustki

Pozdrawiam
    Remek

P.S.
    Bierz, bierz ...
    Ja tam D3 nawet nie brałem pod uwagę, bo nie jest mi potrzebny. Myślałem o wymianie D200 na D300 ale tylko przy wyraźnej poprawie obrazowania. Z tego co widać na sampelkach jest lepiej, ale nie na tyle bym czuł nieodpartą chęć zamiany. Ja tam mogę poczekać na D400 z FX a w ramach pocieszenia pewnie kupię sobie 24-70. Za dwa lata będzie jak znalazł.

Strona 67 z 83 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów