Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 91

Domyślnie

Wiertarkę, podświetlany wyświetlacz, wartość ISO w wizjerze, matrycę z nieprzesadzoną ilością pikseli oraz manualne nastawy temperatury barwnej <marzyciel>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    Wiertarkę, podświetlany wyświetlacz, wartość ISO w wizjerze, matrycę z nieprzesadzoną ilością pikseli oraz manualne nastawy temperatury barwnej <marzyciel>
    No to wlasnie ma D80

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    buahhaahahh

Domyślnie

A ja obstawiam D60 na D300 pozbawiony śrubokrętu i w plastikowej obudowie .
    Canon 10 lat temu wykonał ruch -> pozbył się silnika z body. Przenoszenie napędu z body na obiektyw za pomocą mechanicznego śrubokręta jest nie najlepszym rozwiązaniem... Nikon jednak przeprowadza to powoli..., a niezależni producenci dostosują się (tak jak np. Sigma ma coraz więcej szkieł HSM).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    Napęd dyskietek ?

Domyślnie

ja tu patrze cos o d90, a gdy dojeźdzam na koniec widze głupi zart , a juz się cieszyłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vip321 Zobacz posta
    ja tu patrze cos o d90, a gdy dojeźdzam na koniec widze głupi zart , a juz się cieszyłem
    Lol...

Ot: Bonthyc, czy ktoś Ci mówił, że jesteś do kogoś podobny..?
    D90|S17-50|N35 1.8|N50 1.8|S70-200|SB600|tanie studyjne klamoty
    10zł miesięcznie na jakąś fundację na rzecz dzieci - świata nie zbawisz, a kogoś uszczęśliwisz.

Domyślnie

Dajcie spokój z tym D80
    Ja dopiero co kupiłem to body i dla mnie to i tak hi-tech.
    Zbyt częsta wymiana modeli oznaczałaby jeszcze duże niedopracowanie cyfrowych korpusów.W czasach analogów dobry model trzymał się na rynku 6-8 lat. D80 jest dopiero rok w sprzedaży a to już i tak trzecie wcielenie linii D70-D70s.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FlashGordon
    Bonthyc, czy ktoś Ci mówił, że jesteś do kogoś podobny..?
    Jesteś pierwszą osobą, jeśli mam być szczery

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    ....
    Jednak szumy np. u konkurencji (400D i 30D) na wyzszych ISO są nizsze i nie przekonaja mnie gadki o prawidlowym naswietleniu sceny, dobrym obiektywie (moim zdaniem niewiele ma tu do rzeczy obiektyw, jesli chodzi o szum). Robilem z ciekawosci porownania tego samego kadru moim D80 i kolegi 30D. Canon szumi wyraznie mniej i to jest fakt.
    .......

dwie rzeczy:
    - canon mniej szumi, ale ma też innego rodzaju szum, bardziej kolorowy, Nikon już bardziej monochromatyczny
    - poza tym canon szumi mniej, co nie oznacza, że d80 szumi zbyt dużo....

co do obiektywu - to się zgodzę, o szumie najbardziej decyduje matryca i jej właściwości, obiektywy raczej nie.
    Spójrz na www.dpreview.com, na porównanie szumów 40D i d200 - canon ma mniejsze, ale nikon ma jak dla mnie przyjemniejszy odbiór...
    ja wolałbym, aby żaden następca d80 się nie pojawiał, przynajmniej przez najbliższy rok....bo po co?
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów