Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Temat Most Grunwaldzki - Wrocław

Witam,

Miałem taki plan, żeby w końcu zdobyć Grunwald. Efekt poniżej. Zapraszam do krytyki.

1. Most

2. Z boku

3. Widok z mostu (Ostrów Tumski)
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Bardzo sympatyczny Wrocław... dobre zdjęcia nocne
    Podoba się
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

bombel
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia ładne, ale z nocnych widzę tylko dwójkę, reszta popołudniowe. Co przeszkadzało Ci zrobić prawdziwie nocne?

Domyślnie

bombel - ale Piotrek nic nie pisał, że to są zdjęcia nocne Guancho tak sobie je nazwał... Co do zdjęć.. takie jak z przewodnika Na dwójce drażnią mnie te mocne białe światło po lewej....

Domyślnie

Na 3-ce nie widzę mostu, na 1-ce nie podobają mi sie te blokujące kamloty na pierwszym planie. Nocne tło w istocie byłoby ładniejsze, ale kadr i tak zostaje.

2-ka jest w porządku. ogólnie temat trudny. Może by z jakąs obróbką ciekawa powalczyc...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

bombel - ale Piotrek nic nie pisał, że to są zdjęcia nocne Guancho tak sobie je nazwał...
    Nie no dwójka to jest robiona w samo południe...

Fakt niebo na jedyneczce odrobinę za jasne, ale na reszcie jak najbardziej smakuje
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Na 3-ce nie widzę mostu,
    A most jak dzwon jest , tyle że Most Pokoju (i to na 1-wszym planie), bo to widok jest z Mostu Grunwaldzkiego, ha, ha.

na 1-ce nie podobają mi sie te blokujące kamloty na pierwszym planie.
    Tu pretensje do konstruktora, obawiam się jednak, że nie żyje. Żeby było śmiesznie, odebrał sobie życie przez ten most właśnie.

Nocne tło w istocie byłoby ładniejsze, ale kadr i tak zostaje.
    No cóż, przykro mi . Ja uwielbiam tę porę, tuż przed głębokim granatem nieba (ta informacja również dla kolegi bąbla, któremu dziękuję za to, że tu zajrzał).

2-ka jest w porządku. ogólnie temat trudny. Może by z jakąs obróbką ciekawa powalczyc...
    Dziękuję za konstruktywną krytykę (szczerze i bez przekąsu). Dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli i mam nadzieję, jeszcze zajrzą.

pozdrawiam
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Tu pretensje do konstruktora, obawiam się jednak, że nie żyje. Żeby było śmiesznie, odebrał sobie życie przez ten most właśnie.
    Tak ? A dlaczego ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dwójka i trójka bardzo ładna.
    Na dwójce faktycznie trochę przeszkadza to mocne światło z lewej.
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

ladne fotki ,dobrze doswietlone -trudno na "turystycznie" doswietlanych budowlach uniknąć jakichś dodatkowych jupiterow tudzież szperaczy ,wybieram nr 1 i 2 pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów