Close

Strona 58 z 83 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

Domyślnie

szkoda, że nie uznali, że warto go prównać z 5D. ciekawy jestem takiego "pojedynku". wygląda jednak na to, że C może nielekko dostać po dupie

Domyślnie

No wg. ich oceny w jakości zdjęć canon 40d jest lepszy od D3. Nikon D3: 71%, canon 40d: 73%. Ciekawe... bo ani w szumach ani w rozdzielczości z nikonem równać się nie może...
    Ostatnio edytowane przez jjj ; 12-11-2007 o 23:03

Domyślnie

Kolejny raport: Sports Shooter D3 Report
    http://www.sportsshooter.com/news/1874
    Z6, D900, F3, F100, F301, FA, FE2, FG, kilka szkiełek
    Kilka moich knotów: http://flickr.com/photos/_fotofun_/

Domyślnie

ja nie wierze co za cudenko jak tu go nie chciec, 5d jest "fuj" , mam nadzieje ze zdolam go chociaz pomacac na trasie Nikona , bo kupic to dlugo dlugo dlugo
    emeryt

Domyślnie

Nie wiem skąd ta nazwa D3, powinna na przykład brzmieć 'masakrator'
    Nie do zajechania D70, jakiś KIT, RAW i DxO11
    Lumix GH5, 12mm Leica Summilux 1.4, 200-800mm Leica, Zhiyun Crane 3-Axis

Miałem i sprzedałem D700, 24-70N/2.8, 50mm 1.8, SB-800, tę małą lampę Nikona, SB-400

Domyślnie

Wszystko ładnie,pięknie cacy....ale cena w porównaniu do 5d już nie jest cacy....
    brak czasu przedkłada się na moje możliwości:/

Domyślnie

cena nie jest tragiczna, spodziewałem się 18 k. pomyśl, że po drodze padną 3 szt. 5d a ten skurczybyk bedzie dopiero w średnim wieku . no nic - czekam na ruch canona

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Kolejnym ruchem Canona będzie MarkIII N - New autofocus version

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    No wg. ich oceny w jakości zdjęć canon 40d jest lepszy od D3. Nikon D3: 71%, canon 40d: 73%. Ciekawe... bo ani w szumach ani w rozdzielczości z nikonem równać się nie może...
    "...Przyznam się, że prywatnie chętnie fotografuję Canonami..." i wszystko jasne co się porobiło z tymi procentami
    Malutki fragmencik tekstu z testu na fotopolis.

Domyślnie

i jeszcze jeden, tak wyrwany całkowicie z tekstu:
    "...Jednak mam pewne zastrzeżenia do umieszczenia przełącznika. Aby go dosięgnąć, trzeba oderwać rękę od aparatu. Sporo wygodniej byłoby, gdyby znalazł się on w zasięgu kciuka lub innego palca, tak jak na przykład dźwignie sterujące trybem pracy autofokusa..."
    Muszę przyznać, że kompletnie mnie rozbrajają takie teksty, i odrazu nasuwa mi się taka myśl: szkoda że Nikon nie produkuje puszek na zamówienie ze względu na ergonomie. Wtedy każdy mógłby sobie dopasować przyciski, przełączniki itp do własnych potrzeb i wg własnego uznania

Strona 58 z 83 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów