Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie ''Butterfly Effect''

Jak już wiecie nie używam raczej flesza , a doświetlam lusterkiem i czasami robal z ciekawości wskakuje na nie i oto wychodzi taki ''efekt motyla" , żadnego PSucia nie trzeba

1.

2.

no i mały bonusik klasyka ''robak na fiatku''

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

fajnie wyszło, choć moje oczy wariują

Domyślnie

To on sam tak uciadł na lustrku, z własneij nie przymuszonej woli?? hehe

1jedynka chyba najlądniejsza, bo swiatlo jakoś doswietliło lepiej niz na 2ce.. ale ale 3ka tez śliczna.

Motyle są spoko bo można je focić w mocnym słóncu ( ewentualnie cienie podswietlić ) i świtało raczej "nie wygra"

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    To on sam tak uciadł na lustrku, z własneij nie przymuszonej woli?? hehe
    Jak sobie zawsze arachiusza wyobrażam na łące, to stoi przyczajony nad robalem i rusza się w tempie i z płynnością medytującego, 100 letniego mistrza tai chi czyli ok 2 cm na minutę ;]
    Oni z darkiem dla robali nie istnieją po prostu hehe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Jak sobie zawsze arachiusza wyobrażam na łące, to stoi przyczajony nad robalem i rusza się w tempie i z płynnością medytującego, 100 letniego mistrza tai chi czyli ok 2 cm na minutę ;]
    Oni z darkiem dla robali nie istnieją po prostu hehe.
    robale myślą, że to hunterzy, którzy dybią na ich żywoty, a łowcy przyzwyczajają ich do siebie swoim spokojem.. tam nie leci "ku..wa, ja pie..le" jak u wielu, kiedy owad uleci w dal milionową mili-sekunde przed "strzałem". Oni poprostu wstają baaardzo wczesnie kiedy wiekszośc robali jest zahibernowana.

Ahaa... dlaczego jest tak zimno ( retoryczne )

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    robale myślą, że to hunterzy, którzy dybią na ich żywoty, a łowcy przyzwyczajają ich do siebie swoim spokojem.. tam nie leci "ku..wa, ja pie..le" jak u wielu, kiedy owad uleci w dal milionową mili-sekunde przed "strzałem". Oni poprostu wstają baaardzo wczesnie kiedy wiekszośc robali jest zahibernowana.

Ahaa... dlaczego jest tak zimno ( retoryczne )
    Ależ ja to wiem! Nie mniej jednak w żaden sposób nie ogranicza to mojej wybujałej wyobraźni.

Domyślnie

I pięknie jest.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Dzięki ale tak łatwo nie jest ,nie było i nie będzie po każdej wyprawie marudzenie żonki że z błotem do domu przychodzę , że łażę jak kloszard brudny czasami się śmierdzi ostatnio wczołgałem się na jakieś siki fuj , łokcie pozdzierane itd.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    Dzięki ale tak łatwo nie jest ,nie było i nie będzie po każdej wyprawie marudzenie żonki że z błotem do domu przychodzę , że łażę jak kloszard brudny czasami się śmierdzi ostatnio wczołgałem się na jakieś siki fuj , łokcie pozdzierane itd.
    żony się przyzwaczają... moja wyrozumiałą est. Słonca mało. Gratuluje lusterka

pozdrawiam

Domyślnie

Fajne masz to lusterko .Na na odpowiednio ułożonej plexi tez idzie ...muszę pomyśleć nad zwierciadłem .Sezon się skończył a ja już myśle o nowym
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów