Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie wieżowiec w PeKiNie

Pałac Kultury i Nauki - miejsce gdzie pion i poziom zamieniają się miejscami

Łajanie mile widziane.

Domyślnie

kurcze, fajne

jakby jeszcze jedna świetlówka się nie przepaliła i może bez szlaczków z boku - taki bardziej minimalistyczny kadr - sterylny ...

ale to tylko moja wizja
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

Ładny obrazek. Wymień PSem tą przepaloną świetlówkę.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Ładny obrazek. Wystempluj tą przepaloną świetlówkę.
    W sumie to zdecydowałem, że taki "szczerbaty" sufit jest ciekawszy... Muszę wyczyścić i zobaczyć, jak to się prezentuje po wystemplowaniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MsbS Zobacz posta
    W sumie to zdecydowałem, że taki "szczerbaty" sufit jest ciekawszy... Muszę wyczyścić i zobaczyć, jak to się prezentuje po wystemplowaniu.
    Trochę zakłóca spokój odbioru, ale może faktycznie taki drobny bałagan nie zaszkodzi. Sprawdzimy.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

wlasnie zta przepaloná swietlowká wygláda super, nie ma monotonii, jest zlamany rytm i to jest wlasnie fajne

Domyślnie

Trochę zakłóca spokój odbioru, ale może faktycznie taki drobny bałagan nie zaszkodzi. Sprawdzimy.
    A zatem sprawdzajmy - poniżej wersja "wysterylizowana". Wbrew sugestiom kolegi wlassiuk, sterylizacja nie była totalna, tj. ostały się szlaczki.

Ciekaw jestem Waszego zdania (dwójka vs. jedynka). Mnie chyba jednak bardziej podchodzi szczerbaty oryginał.

Domyślnie

jedynka -brak swiatełka dodaje smaczku i autentycznosci

Domyślnie

Ładny obrazek. Wymień PSem tą przepaloną świetlówkę.
    Nie, nie i nie! Powtórzę za moim kolegą malarzem - "symetria jest dla idiotów", a tu takich nie ma...
    A zanim się dopatrzyłem szlaczków - w pierwszym rzucie pomyślałem, że to tak ciekawie skadrowana ściana z oknami. Bardzo fajne.
    Krzysztof Paszkiewicz

bombel
    Gość

Domyślnie

Jak mawiali starożytni symetria estetyką starców, ale z drugiej strony dobra symetria nie jest wcale tak strasznie zła. Optuję jednak za szczerbatym ujęciem - wnosi smaczek.

Gdyby 'szczerba' wypadła gdzieś bardziej na środku, moze okazałoby się to nawet bardziej interesujące, niż tak skromnie, z boczku...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów