Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Domyślnie

nie rozumiem tego:
    jaki jest sens takich zabaw???
    jest udalo mi sie za ktoryms tam rtazem ale wczoraj probowalem i nic z tegO???

przeciez fotografia sluzy o jej ogladania a nie podniecania sie technologia. w tym przypadku nikt nie ocenil zdjecia a wszyscy skupili sie na gapieniu jak srok w kosc - dla mnie samo to to dramat.

jesli chodzi o 3 d wole anaglifa lub lenticular, albo stary dobry sposob ogladania stereopar w specjalnej przegladarce. takie zabawy nie pozwalaja na skupienie sie na fotografii, a dla mnie wlasnie o to w fotografii chodzi

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    nie rozumiem tego:
    jaki jest sens takich zabaw???
    jest udalo mi sie za ktoryms tam rtazem ale wczoraj probowalem i nic z tegO???

przeciez fotografia sluzy o jej ogladania a nie podniecania sie technologia. w tym przypadku nikt nie ocenil zdjecia a wszyscy skupili sie na gapieniu jak srok w kosc - dla mnie samo to to dramat.

jesli chodzi o 3 d wole anaglifa lub lenticular, albo stary dobry sposob ogladania stereopar w specjalnej przegladarce. takie zabawy nie pozwalaja na skupienie sie na fotografii, a dla mnie wlasnie o to w fotografii chodzi

olo
    oczywiscie ze jest sens pokazywania takich zdjéc, w tym wátku nie chodzilo o oceianie samego zdjécia ale o sposob w jaki mozna je przedstawic i wykorzystac przy bardziej ciekawych ekspozycjach, najlepiej zrobic w ten sposob architekture, czy fotografie produktowá

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez apclima Zobacz posta
    Ja z żoną po kilku sekundach widzimy wszystko w 3D, jest zajebiste.
    To za co cenię sobie to forum obok wielu innych rzeczy to dbałość o kulturę słowa... dlatego do Ciebie apclima - to nie było konieczne

rabijki - celem mojego wątku było pokazanie tym którzy jeszcze się z tym nie mieli okazji spotkać w jaki sposób można w prosty sposób zrobić fotki 3D oraz jak je później oglądać... i tyle... dla mnie jest to ciekawa sprawa choć bardzo sporadycznie robię takie ujęcia.

jacoslavgth - ty rozumiesz mnie doskonale

pozdrawiam

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel777 Zobacz posta
    To za co cenię sobie to forum obok wielu innych rzeczy to dbałość o kulturę słowa... dlatego do Ciebie apclima - to nie było konieczne

rabijki - celem mojego wątku było pokazanie tym którzy jeszcze się z tym nie mieli okazji spotkać w jaki sposób można w prosty sposób zrobić fotki 3D oraz jak je później oglądać... i tyle... dla mnie jest to ciekawa sprawa choć bardzo sporadycznie robię takie ujęcia.

jacoslavgth - ty rozumiesz mnie doskonale

pozdrawiam
    no raczej - chociaz tez uwazam ze jest zajebiste mam nadzieje ze juz niedlugo uda mi sie zrobic cos ciekawego w 3d.
    pozdrawiam

Domyślnie

Udało się pierwszy raz w życiu. Bomba Już nie jesteś sam...

Domyślnie bańkowy świat...

przepraszam pomyłka, a efektu 3d za cholerę nie mogę dojrzeć

Domyślnie

ooo wow , ale fajne , od razu widać 3 D
    to i owo...

Domyślnie

Jestem ciekaw, z jakiej odległości to oglądacie? Ja też zobaczyłem 3D, ale było zdecydowanie mniej niż wspomniane na początku 80cm. Co do przeglądarki, o której pisał rabijki to kiedyś widziałem scenki stereograficzne z okresu okupacji hitlerowskiej, w oryginalnej ramce pochodzącej z tamtych czasów. Rzeczywiście - jakbym się na chwilę przeniósł w tamte czasy
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Jestem ciekaw, z jakiej odległości to oglądacie? Ja też zobaczyłem 3D, ale było zdecydowanie mniej niż wspomniane na początku 80cm. (...)
    Ja też uzyskuję ten efekt z mniejszej odległości.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Rewelacja
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów