Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wędkarz

Domyślnie

Raczej spławik...żyłka urwana......przyponu i przynęty niet.!
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

czyżby 2ga część wątku z plemnikiem ? jesli, to rozjasniłeś troche tamten wątek

vr105ka pewnie Cię pochłonie. Miło wspominam czasy tzw 50ki. Zdjęcia z tamtych czasów pamiętam do dziś-bardzo się podobały.

pozdrawiam

Domyślnie

Nikuś 105 narazie mnie przerasta. Za duzo mozliwosci daje i przez to czuje ze troche tone. 50 pod tym wzgledem bylo latwiej bo albo sie cos dalo albo nie i juz. No i ta waga. 50 leciutka delikatna i prosta. 105 STRASZNIE CIEZKA !!! i trudna troche do opanowania. Koncze wlasnie dyfuzor robic do niej wiec zobaczymy co dalej z tego bedzie ale juz sie boje kolejnych porażek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubacz Zobacz posta
    Nikuś 105 narazie mnie przerasta. Za duzo mozliwosci daje i przez to czuje ze troche tone. 50 pod tym wzgledem bylo latwiej bo albo sie cos dalo albo nie i juz. No i ta waga. 50 leciutka delikatna i prosta. 105 STRASZNIE CIEZKA !!! i trudna troche do opanowania. Koncze wlasnie dyfuzor robic do niej wiec zobaczymy co dalej z tego bedzie ale juz sie boje kolejnych porażek
    Jakbyś się miał zamęczyć i nie udzwignąć tego ciężaru,to mam na co podmienić....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

hehe pierwsza część wpuszczenie plemniora to o wiele fajniejsze

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Uprawnienia umieszczania postów