Wszystko jest OK,płaszczyk też ;-0 , ale takie jakieś mleko widzę. No chyba że mi się wydaje, bo oglądam na laptopie. Pozdrawiam
![]()
Szukaj
Wszystko jest OK,płaszczyk też ;-0 , ale takie jakieś mleko widzę. No chyba że mi się wydaje, bo oglądam na laptopie. Pozdrawiam
![]()
Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasuwww.apclima.pl
Mamusia powinna być dumna z syna, który zrobił jej takie zdjęcie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
No właśnie czekałem kto się do tego przyczepiZdecydowanie przyznaje się, że w tym temacie dałem ciała... Po zmniejszenium, spłaszczeniu i wyostrzeniu zdjęcia przez przypadek wcisnął mi się ctr+s, a potem wyłączyłem PS. Zorientowałem się w tym wszystkim jak stwierdziłem, że tego blura jest jednak ciut za dużo i chciałem go ująć, a tam zapisane w tiffie pomniejszone, spłaszczone zdjęcie... To już nie pierwsza tego typu moja wpadka
Staram się jak moge, a i tak zawsze zapomne i nadpisze sobie jakieś dziadostwo na plik źródłowy....
Dziękuje za wszystkie pochlebne opinie. Oczywiście nie pogardze kolejnymi![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
no wszystko ok, ale kolory jakieś takie blade wyszły
Ponieważ mamuśka dręczyła mnie, że obrobiłem jej tylko jedno zdjęcie z tamtej "mini sesji" dzisiejszy wieczór spędziłem z PS zamiast nad projektem na jutrzejsze zaliczenie
Spłodziłem taki oto portret
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Skontaktuj się z nami