Swiatlo - Nemeth nie ma nic wspólnego z moim brzuszkiem. Zaprzeczam stanowczo, Nemeth też zaprzeczy. Jakby nie patrzeć to technika aż tak do przodu nie poszła, żeby brzuszki przez internet robić A wizyta u mnie nastąpiła, jak mój brzuszek był już nad wyraz okazały. Tym miłym akcentem kończę dyskusję na temat braku związku Nemetha z brzuchaceniem mojej osoby! O!
A to przepraszam za zamieszanie. A już chciałem Nemethowi gratulować....
No to sie spotkaliśmy.
Pozdrowienia dla maluszka brzuszka.
A można wiedzieć gdzie?
Czy to Ty byłeś tym który przekazał nam zezwolenie na focenie w skansenie?
Edit: Juz doczytalem w watku Grze.
Raz jeszcze dzieki bo papierek sie przydal. W kosciolku ochroniach wyskoczyl jak spod ziemi ale kwitek go kompletnie zmieszal
A można wiedzieć gdzie?
Czy to Ty byłeś tym który przekazał nam zezwolenie na focenie w skansenie?
Edit: Juz doczytalem w watku Grze.
Raz jeszcze dzieki bo papierek sie przydal. W kosciolku ochroniach wyskoczyl jak spod ziemi ale kwitek go kompletnie zmieszal
A najfajniejsza była reakcja pana ochroniarza - mówię, że mamy papierek i że możemy - a ten "Pierwsze słyszę!". Nie ma to jak doinformowany personel
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami