Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: RETROspekcja I

Oszczędny w słowach Awatar wodstock
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Nie, no krzyż jest jak najbardziej na miejscu, daje mocny akcent i pięknie kontrastuje, z tym co dzieje się na dalszych zdjęciach z serii.
    D9070s

Domyślnie

Krzyż przeniosłem do zdjęcia z sypialni włascicieki
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

na 3 powinna pójść krok dalej a tak na poważnie to świetne

Domyślnie

plus za klimat, mnie krzyz nie przeszkadza, ba moze nawet i mowi o charakterze modelki, na ostatnim, twarz ciut wyzej i mniej profilu (ciut tylko)
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

od razu mi sie spodobał ten secik
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Bardzo fajne zdjecia, interesujaca kolorystyka i ciekawe kompozycje Nareszcie kogos z lubelszczyzny tutaj widze

Domyślnie

Świetny klimat. Jedna z córek Pani Dulskiej.
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Niestety ale znowu musze nie zgodzić się z opinią ogółu. IMHO kolorystyka koszmarna - zielona skóra.... Ja rozumiem, że to zamierzona stylizacja tylko nie można IMO tak masakrować koloru skóry (do tego na zielono...). Poza tym skoro zamieszczasz zdjęcie w dziale moda/glamour to niech to będzie albo moda albo glamour....

Można się też przyczepić do samej kontrukcji tego kolażu - zdjęcie pierwsze grzecznej dziewczynki na tle krzyża ma się nijak do dwu pozostałych. Jeżeli chciałeś to zrobić na zasadzie kontrastu to 3 zdjęcie powinno jakos podsumowywać całe zestawienie.

Tyle ode mnie.
    Pozdrawiam
    Piotrek
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Fajna historyjka Jednak z krzyżem pojechałeś, bo kto wiesza czy wieszał taki krzyż na schodach, mógł tam wisieć portret srogiego dziadka i było by mniej 'kawa na ławę' i prawdziwiej, ale i tak mi sie podoba. Kolory dla mnie spoko.

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie jedynka. Wszystko do siebie pasuje.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów