Nie, no krzyż jest jak najbardziej na miejscu, daje mocny akcent i pięknie kontrastuje, z tym co dzieje się na dalszych zdjęciach z serii.
Szukaj
Nie, no krzyż jest jak najbardziej na miejscu, daje mocny akcent i pięknie kontrastuje, z tym co dzieje się na dalszych zdjęciach z serii.
D9070s
Krzyż przeniosłem do zdjęcia z sypialni włascicieki![]()
D750X2 /FM/ dużo gratów
na 3 powinna pójść krok daleja tak na poważnie to świetne
plus za klimat, mnie krzyz nie przeszkadza, ba moze nawet i mowi o charakterze modelki, na ostatnim, twarz ciut wyzej i mniej profilu (ciut tylko)
Pozdrówka Jacek ....
od razu mi sie spodobał ten secik![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo fajne zdjecia, interesujaca kolorystyka i ciekawe kompozycjeNareszcie kogos z lubelszczyzny tutaj widze
![]()
Świetny klimat. Jedna z córek Pani Dulskiej.![]()
D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900
Niestety ale znowu musze nie zgodzić się z opinią ogółu. IMHO kolorystyka koszmarna - zielona skóra.... Ja rozumiem, że to zamierzona stylizacja tylko nie można IMO tak masakrować koloru skóry (do tego na zielono...). Poza tym skoro zamieszczasz zdjęcie w dziale moda/glamour to niech to będzie albo moda albo glamour....
Można się też przyczepić do samej kontrukcji tego kolażu - zdjęcie pierwsze grzecznej dziewczynki na tle krzyża ma się nijak do dwu pozostałych. Jeżeli chciałeś to zrobić na zasadzie kontrastu to 3 zdjęcie powinno jakos podsumowywać całe zestawienie.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Fajna historyjkaJednak z krzyżem pojechałeś, bo kto wiesza czy wieszał taki krzyż na schodach, mógł tam wisieć portret srogiego dziadka i było by mniej 'kawa na ławę' i prawdziwiej, ale i tak mi sie podoba. Kolory dla mnie spoko.
Bardzo podoba mi sie jedynka. Wszystko do siebie pasuje.
Skontaktuj się z nami