Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: I znów zamek

Domyślnie I znów zamek

Zamek nocą
    Obiecuję, że już nie będę pokazywała zamku, że to ostatni raz.

Domyślnie

czy wy wszyscy mieszkacie w okolicy Malborka
    90% kadrow jest taka sama, zamek, rzeka, a w rzece krzyzak

Domyślnie

Nie w okolicy. Mości panie jam jest rodowity krzyżak

Domyślnie

rodowity czy rodowita ?
    zamek jak zamek, obiekt obronny murowany na jajkach ostatni raz bylem tam jakies 2 lata temu a wczesniej w dziecinstwie, zawsze lubilem to miejsce, zresztá zawsze interesowalem sie historiá, takze zdjécia przywolujá u mnie wátek sentymentalny, nie sa skadrowane najlepiej no ale trudno plus za wracajáce wspomnienia

Domyślnie

bardzo ladne kolory ,ladne kadry-fajne fotki

jacoslavgth-tam trudno jest zrobic zdjęcie zamku inaczej ,jest to naprawde imponujaca budowala zabytek klasy zerowej ,ponadto oceniamy jakosc fotek -wiem ze Ty z racji swego wyksztalcenia masz bardzo ostre spojrzenie ,ale dziewczyna poradzila sobie,tym bardziej ze to fotki nocne-pozdrawiam

Domyślnie

harb, ale czy ja cos mowie ? no tyle ze mi kadry nie pasujá
    a tak to mi sie podoba
    jestem niekonfliktowy i bardzo obiektywny, od tygodnia

Smile

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    harb, ale czy ja cos mowie ? no tyle ze mi kadry nie pasujá
    a tak to mi sie podoba
    jestem niekonfliktowy i bardzo obiektywny, od tygodnia
    tez staram sie taki byc (od miesiaca)

Domyślnie

2 bardzo fajne. Czy w końcu utopiliście ten szpetny statek, który zawsze psuje zdjęcia ?
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    2 bardzo fajne. Czy w końcu utopiliście ten szpetny statek, który zawsze psuje zdjęcia ?
    Taaaak ktoś w końcu wpadł na pomysł i ulokował go po drugiej stronie Nogatu, teraz jest stylizowany a'la dziki zachód i nie psuje widoku.

Domyślnie

vanity, jak mieszkasz w Malborku, to wejdź do zamku wtedy, kiedy nie ma tam tłumu turystów. Wejdź wtedy, kiedy widać tam klimat krzyżackiego zamczyska, jedynego takiego na świecie. Poszukaj klimatu jaki pozostał po mieszkańcach z czarnym krzyżem na płaszczu. On tam jest. Niemniej jak będziesz biegać tylko dookoła, to pokażesz tyle ile niemal każdy może pokazać. Jako mieszkanka tego grodu masz duuuuużo większe niż my możliwości. Wykorzystaj je. edit: A fotki przyjemne, tyle, że już takie widziałem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów