Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie cisza przed burzą

jak w tytule..... była chwilowa cisza na jeziorze (Inulec, k/ Mikołajek). Ostatecznie słońce przegnało chmury i spadło tylko kilka kropli. Miałem utrudnione zadanie, bo te słońce było chwilowe, krótko... napływała już chmurka a ja jednoczeście silnik, przestawianie wędek i fotografowanie. Tak czy siak mimo dobrej organizacji ....nie udało się nie ,,zmarszczyć" tafli jeziora....deliktanie płynałem.....ale co by nie narzekać....ta cudna chwila została złapana. Ciesze się bo to miejsce dla mnie bardzo wyjątkowe.

25.10.2007 mdłe fotki usunąłem, wstawiam tą ostatnią poprawioną w pracy, w domu jeszcze bez kompa . Skoro jest potencjał to w wolnej chwili solidnie popracuje nad nimi
    wielkie dzięki za komentarze i za gwiazdki....dla mnie to jak order chyba zacznę śmielej i częściej załączać fotki.

l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Domyślnie

Prawdopodobnie wyglądało to pieknie w rzeczywistosci, ale niestety fotografie tego nie oddają. Być może jakaś staranniejsza obróbka graficzna, może jakis otyw (łodka ) na pierwszym planie ozywiłby nieco te zdjęcia.
    No i podpis, IMO trochę zbyt duży i błyszczący...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Faktycznie nie widać tego piękna aczkolwiek ja wiem jak tam musiało byc pięknie bo nie raz na łodzi takie widoczki widywałem . Ciężko robić jedno i drugie
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Troszkę chmurki lepiej "wyciągnąć"...?.I lusterko na wodzie lepiej by wyszło.
    ...szczupak "brał"?...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

tak, zlowilem jednego: 74 cm!

Domyślnie

Nie Bardzo się mogę zgodzić z przedmówcami, bo te zdjęcia (choć ja bym je troszkę modyfikował), mają piękny przedburzowy klimat. Zwróćcie uwagę na światło słońca ślące ostatnie promienie spod nadchodzącej ciemnej, ołowianej chmury. To świetne zdjęcia i mają olbrzymi potencjał.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Nie Bardzo się mogę zgodzić z przedmówcami, bo te zdjęcia (choć ja bym je troszkę modyfikował), mają piękny przedburzowy klimat. Zwróćcie uwagę na światło słońca ślące ostatnie promienie spod nadchodzącej ciemnej, ołowianej chmury. To świetne zdjęcia i mają olbrzymi potencjał.
    dzięki

postaram sie w domu coś pozmieniać, choc naprawde bylo tak czarno jak na foto, a słońce tak świeciło, że drzewa traciły swe kolory. Za to te ciemne ,,strefy" zyskały cos czego po schowaniu sie słoneczka za chmurę nie mialy juz potem......

Domyślnie

Teraz z oryginału na 1024

Domyślnie

Sprawdź jak by to było jakbyś podciągnął saturację. Obawiam się, że w tym zdjęciu mogłoby to pomóc.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

w domu posprawdzam raz jeszcze z oryginału, coś mi się rzeczywiscie nie zgadza. W domu z raw raz jeszcze i na JPG, cos chyba zle zgralem, zmienilem albo nic nie zrobilem. Tu w pracy brak czasu i narzedzi. w domu zobacze. Przperaszam za bałagan

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów