Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Weselnie - amatorsko

Cześć,

Byłem w sobotę na weselu, wziąłem aparat w celu porobienia zdjęć znajomym, przy okazji uwieczniłem kilka momentów z Młodą Parą. Poniżej 4 seciki i bonus. Oczywiście im dalej ze zdjęciami, tym większy %% we krwi Zabawa była przednia.

1

2

3

4

Bonus, czyli przy stole

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.

Domyślnie

Zbigniew czy to Sigma tam smigala
    emeryt

Domyślnie

Sorry Zbyszku, ale patrząc na te fotki mam wrażenie, że niemal wszystkie wesela wyglądają tak samo. A przecież tak nie jest co skutecznie udowadnia nam kolega habakuk.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giziol Zobacz posta
    Zbigniew czy to Sigma tam smigala
    Tak - na zmianę z Micro Nikkorem

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Sorry Zbyszku, ale patrząc na te fotki mam wrażenie, że niemal wszystkie wesela wyglądają tak samo. A przecież tak nie jest co skutecznie udowadnia nam kolega habakuk.
    No bo to przecież okiem amatora. Tylko profesjonaliści potrafią wydobyć prawdziwą głębię tych magicznych chwil.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    No bo to przecież okiem amatora. Tylko profesjonaliści potrafią wydobyć prawdziwą głębię tych magicznych chwil.
    Przepraszam, że jestem dzisiaj taki zgryźliwy, ale jestem rozdrażniony z dwóch powodów, jeden to choroba PIOTRA, a drugi to, to, że przegrałem wybory. Generalnie koszmar. Pozdrawiam. David
    NIKON

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Ladne

Domyślnie

czysto, ładnie, elegancko. brakuje tzw. "klimatu", wykorzystania zastanego światła, ale to - jeśli wogóle są warunki - przychodzi z czasem. a pewnie i samego czasu na "szukanie" nie miałeś, jako gość.

dobry 2 set - emocje, bliskość. konwersja do bw brzydka.

nie przepadam za komentarzami typu "klientom się spodobają", bo to wcale nie oznacza dobrych standardów, ale jestem pewien, że dużej grupie klientów, gdybys tłukł ten ślub komercyjnie, te zdjęcia by się podobały

Domyślnie

1ka srodek
    3jka po lewej

ja tam uwazam ze dybys nie byl gosciem tylko jedynym foto tam to bys wyciagnal te momenty, bardziej bys na to uwage zwracal i wogole.

habakuk: bo przeciez nikt nie moze powiedziec ze klientow sie nei spodobaja, klient wybierajac fotografa akceptuje juz na poczatku jego styl i forme i widzi jakies probki jego mozliwosci , no chyba ze naprawde to spieprzy
    emeryt

Domyślnie

Panowie, na fotografii, to klient się przeważnie nie zna. Na szczęście dla wielu komercyjnych fotografów. Tak więc kryteria ocen zazwyczaj są inne niż nasze.
    NIKON

Domyślnie

i dlatego pokazujemy zdjecia sobie nawzajem zeby nie fruwac w chmurkach tylko po komentarzach klientów
    emeryt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów