Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

ladne miejsce do fotografowania ,ja uwazam ze w pierwszej serii troche za ciasne kadry jak na krajobraz ,druga seria pod tym katem lepsza ,ogolnie zdjecia dosc dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ladne miejsce do fotografowania ,ja uwazam ze w pierwszej serii troche za ciasne kadry jak na krajobraz ,druga seria pod tym katem lepsza ,ogolnie zdjecia dosc dobre
    Niestety moj kit ma tylko 18mm na dole, a czesem nie dalo sie odejsc dalej, ale masz racie, ze jak na krjobraz powinno byc troche szerzej.

A jak myslicie czy cos warto popodciagac w tych zdjeciach? bo raczej zielony jestem z obrobki i poza kontrastem, nasyceniem i przycinaniem raczej nie dlubie w zdjeciach? Nie chodzi mi o zrobienie cudownych katalogowych zdjec, ale moze warto przed oddaniem do labu cos poprawic?

Jeszcze raz dziekuje za komentarze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    Niestety moj kit ma tylko 18mm na dole, a czesem nie dalo sie odejsc dalej, ale masz racie, ze jak na krjobraz powinno byc troche szerzej.

A jak myslicie czy cos warto popodciagac w tych zdjeciach? bo raczej zielony jestem z obrobki i poza kontrastem, nasyceniem i przycinaniem raczej nie dlubie w zdjeciach? Nie chodzi mi o zrobienie cudownych katalogowych zdjec, ale moze warto przed oddaniem do labu cos poporawiac?

Jeszcze raz dziekuje za komentarze!
    mysle ze jest wiele do poprawienia ,fotki moglyby zyskac ale musialby Ci w tym ktos pomoc skoro jestes (jak twierdzisz ) slaby z obrobki

Domyślnie

Na początek mozesz występlować tego syfka na górze poziomych kadrów a może nawet wyczyścić matryce???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    Na początek mozesz występlować tego syfka na górze poziomych kadrów a może nawet wyczyścić matryce???
    Myslalem, ze to syfek na obiektywie, ale jak spojrzalem na matryce to faktycznie jakis paproch sie tam przyczaił.... DZIĘKI.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów